У Красилові чоловік "обчистив" будинок сусіда

У Красилові чоловік "обчистив" будинок сусіда
  • Зловмисник вночі розбив вікно  та заліз до будинку. Звідти він забрав дорогу техніку та інші цінні речі.

Інцидент стався напередодні в одному із будинків на провулку Шевченка. Вночі, коли господарів не було вдома, злодій розбив вікно у помешканні та заліз всередину. Звідти він викрав ноутбук “Аpple MacBook”, телефон “IPhone XS MAX” та інші цінні речі.

Про крадіжку згодом повідомили правоохоронців. Їм вдалося швидко на слід підозрюваного. Як з'ясувалося, обікрав будинок красилівчанина його сусід. Усі викрадені речі знайшли. 

Як додають у Красилівському відділі поліції, під час проведення обшуків винуватець перебував за кордоном у Польщі, але дізнавшись про вилучення прибув додому та зізнався у скоєному злочині.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up