Злочинців, які збивали по 2 тисячі з підприємців Хмельниччини засудили на 6 років

Злочинців, які збивали по 2 тисячі з підприємців Хмельниччини засудили на 6 років
  • Банду вимагачів спіймали після 2-х років злочинного промислу.

  • Двоє чоловіків вимагали у місцевих підприємців щомісячну “данину”.

  • Незговірливим спалювали майно.

Відбувся суд над бандою вимагачів, які “тероризували” підприємців у Хмельницькій області. Двом чоловікам дали по 6 років в’язниці.

Зловмисники систематично залякували місцевих бізнесменів та вимагали у них щомісячну “данину” в розмірі 2-х тисяч гривень. Бандити займалися таким промислом понад 2 роки. Після чергових вимагань, потерпілі відмовилися платити злочинцям вказані кошти. За це злочинці вирішили натиснути на підприємців. Спочатку вони спалили автомобіль «ВАЗ 21043», який належав одному із потерпілих. А через декілька днів кинули коктейль Молотова у вікно будинку, який належить матері іншого потерпілого.

Підприємці погодилися відновити щомісячні виплати. Проте, цього разу, повідомили в поліцію. Під час чергової передачі грошей зловмисників затримали «на гарячому».

Відео дня

Вину бандитів довели повністю. Чоловіків засудили відразу за 2 статтями ККУ:  ч. 2 ст. 189 (вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 194 (закінчений замах на умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up