Куди піти у вихідні 16-17 червня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 16-17 червня. ВСІМ рекомендує
Фото з архіву редакції vsim.ua
  • Вихідні для відпочинку можна влаштувати собі уже в суботу та неділю.
  • Хмельничан запрошують на вистави, майстер-класи і концерти. 
  • Для малечі також підготували кілька заходів.

16 червня (субота)

8:00 - ранкова йога на ДАХу на Героїв Майдану, 38. Вхід: 50 гривень

Тепер настав час побачити безмежну велич сонця у ранковий час. І не просто побачити, але й відчути на собі його обійми в улюблених асанах. 

12:00 - івент "Як написати резюме англійською та підготуватися до співбесіди" на Зарічанській, 3/2. Вхід: 50 гривень

Відео дня

Наталія Зачинська говоритиме про структуру, лексику, на що звертати увагу при написанні резюме і як почувати себе впевнено на співбесіді англійською. 

12:00 - дитяча субота "36 і 6 котів. Несерйозні бесіди" у книгарні "Є". Вхід вільний

Одного разу, в квартирі однієї милої пані, вночі з’явилися... 36 дорослих і 6 маленьких котів! Хто вже знайомий з чудовою історією про пригоди пані Крепової, її племінника Стаса та купу дуже розумних, талановитих котів-детективів - гостинно запрошуємо на нашу першу несерйозну бесіду про серйозні речі! 

18:00акція "Вільні обійми" на Проскурівській поблизу "Рукавички"

Вільні обійми та щирі посмішки. Цьогоріч в піжамах. Будь ви Дракон, кролик, вовк, олень чи єдиноріг. Вдягайте свої гарненькі піжамки та виходьте обійматись.

18:00 - виставковий проект «Афтепаті» у арт-центрі "MASLO". 

«Афтепаті» — виставковий проект колишніх шістьох учасників та учасниць художнього колективу ЙОД. Група утворилась восени 2013 року, у часи революційних потрясінь, унаслідок самоорганізації у київському сквоті «Хаят». 

17 червня (неділя)

12:00 - вистава "Барвінок і Весна" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень

Барвінок – блакитна квіточка з хлопчачим обличчям – український аналог Міккі Мауса. Цей персонаж з`явився наприкінці 1940-х років, коли почав виходити «Барвінок» (заснований у 1928 році під назвою «Жовтеня»). У 1951 році редактором журналу став український письменник Богдан Чалий, який згодом написав кілька віршованих казок про пригоди Барвінка, його подруги Ромашки та коника Дзвоника.

16:00жіночий семінар "Літо на заході сонця" в Агенції Сталого Розвитку "АСТАР" на Героїв Майдану, 38. Вхід: 350 гривень 

Три жінки: лікар акушер-гінеколог Тарнопольська Віля, лікар-косметолог Гончар Ванда, психолог Сенчук Жанна зібрались разом, щоб поговорити вiдверто і поділитись професійними знаннями та практичним досвідом про те, як підготуватися до нового важливого періоду в житті кожної жінки - "віку елегантності" або періоду менопаузи. Будемо говорити просто про складні речі. 

18:30 вистава "Божевільна ніч або №13" у театрі Старицького. Вхід: 35-80 гривень

"Божевільна ніч або №13" це інтрига, в якій головний герой Річард Уіллі є відомим помічником прем’єр-міністра Великобританії та порядним сім’янином. Прикриваючись участю в дебатах він прагне провести неймовірно захопливу ніч з чарівною секретаркою лідера опозиції. Головне завдання політика та секретарки - не допустити, щоб їхні шалені витівки та плани були публічно викриті. Однак не все так просто: брехня Я "на благо" все одно залишається брехнею, а зрада, як її не назви, - все одно зрада. Комедія стрімким розвитком подій вже з перших хвилин захоплює увагу глядача та не дозволяє нудьгувати аж до самого фіналу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up