Куди піти у вихідні 29-30 грудня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 29-30 грудня. ВСІМ рекомендує
  • Цими вихідними у Хмельницькому проведуть декілька цікавих передноворічних заходів. 
  • Для дітей влаштують майстер-класи та вистави, а дорослі зможуть відірватися на вечірці. 

29 грудня (субота)

10:00 - новорічна кава сМАК зі Світланою Вільчинською на Інститутській, 15. Вхід: 600 гривень. 

Напередодні прийдешнього Нового року Світлана пропонує оосбливу зцстріч - тривалістю два дні. Щодня впродовж двох годин за горням ароматної кави з використанням МАК учасники будуть:
- створювати святковий настрій;
- дякувати рік, що йде, за його цінність і ресурси;
- проявляти для себе важливе в наступному році;
- наповнюватися ресурсом добра, любові й благополуччя.

11:00 - майстер-клас "Іграшки й фокуси з тиском: сніжинка, іграшка-антистрес, шашличок" у центрі розвитку дітей "Pixel". Вхід: 150 гривень. 

Відео дня

Pixel приготував новий майстер-клас. Має бути цікаво, пізнавально, корисно. Для дітей 6-14 років. 

11:00 - майстерня родинної творчості "Скринька чудес" у Хмельницькому обласному художньому музеї. Вхід: 40 гривень. 

Темою мистецьких експериментів стануть святкові прикраси – для новорічної красуні ялинки, оселі або робочого місця. В атмосфері очікування новорічної феєрії учасники творитимуть будиночки-обереги, які завдяки позитивній енергетиці музейних стін обов’язково принесуть калейдоскоп гараздів й благ у кожну родину. 

12:00 - новорічна вистава «Я — клоун!» у монотеатрі "КУТ". Вхід: 50 гривень. 

У монотеатрі підготували нову виставу до Нового року. 

12:00 - новорічне дійство в театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень.

Новий приходить із цікавими заходами для всіх мешканців міста, а для найменших - готують особливі святкування. 

14:00 - магічний квест "Створення карти мрій" у Family Club, що на проспекті Миру, 73/2. Вхід вільний. 

Ваші новорічні бажання збувались, але не всі? Можливо, ви їх неправильно загадували. Запрошує на передноворічний магічний квест Family club: виконай завдання – здійсняться бажання. 
• будуть виконувати веселі завдання, а за них отримувати картки для майбутньої карти мрій;
• виготовлятимуть оригінальну карту мрій на 2019 рік;
• вивчатимуть нові слова англійською, пов’язані зі святковою атмосферою;
• будуть обговорювати найпотаємніші побажання й водитимуть магічний хоровод. 

20:00 - вечір з DJ'S NIGHT у ПаПаПабі. Вхід вільний. 

DJ'S NIGHT влаштує запальну вечірку. 

30 грудня (неділя)

14:00 - казка "Снігова королева" у театрі Старицького. Вхід: 50 гривень. 

Це розповідь про довгу і пригодницьку подорож маленької, але дуже сміливої дівчинки Герди, яка хоче знайти і звільнити свого друга Кая з крижаного полону злої чарівниці Снігової Королеви, яка перетворила добре і чуйне серце Кая в осколок крижинки. Під час пошуків свого улюбленого друга, маленька Герда потрапляє в замок до підступного Короля, знайомиться з маленькою розбійницею — грубою і страшною дівчинкою. На своєму шляху до Снігової Королеви, Герда, долаючи складні перешкоди, все ж знаходить у собі сили вступити у вирішальну битву зі Сніговою Королевою. 

16:00 - вечірка в Мандариновій Халабуді у юнацькій бібліотеці. Вхід: декілька мандаринок. 

Це для тих, хто любить усілякі крейзі-штуки, хто знається на нестандартному проведенні часу, хто шарить багато читати і, звісно, ж для тих, кого не обсипає від мандарин. Бо їх там буде багато! Приходьте провести час разом і запрошуйте з собою друзів. Читатимуть чудесні історії, дивні розповіді та іншу різдвяно-новорічну чудасію! Будуть це робити в гігантській і суперзатишній халабуді.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up