Які фестивалі відбудуться у Хмельницькому цієї весни

Які фестивалі відбудуться у Хмельницькому цієї весни
  • Весною у Хмельницькому запланували провести 8 фестивалів.
  • Крім цього, мають бути концерти, вистави та цікаві проекти. 

У Хмельницькому запланували провести весну по-мистецьки. Тож на березень-травень у місті мають пройти різноманітні фестивалі та концерти. Крім цього, для хмельничан хочуть організувати цікаві проекти та свята.  

У березні містяни можуть відвідати міжнародний фестиваль камерної музики "Хмельницький камер-фест". Він пройде 1, 2, 4, 6, 9 та 10 березня. П'ятого березня мешканців міста запрошують на прем'єру хореографічної вистави "Роксолана". Вона пройде в театрі імені Старицького. Шостого березня відбудеться сольний концерт муніципального естрадно-духового оркестру "Грай, музико, грай". З нагоди відзначення шевченківських днів 9 березня відбудеться мистецька шевченкіана "В нас іншої землі нема". Любителів почитати запрошують 22 березня на міський конкурс "Найкращий читач - 2017". Наприкінці березня відбудеться День театру. Його запланували на 26 число.

У квітні в місті має пройти 4 фестивалі. Так. 2 квітня запланували фестиваль "Театральна мозаїка". У ньому візьмуть участь дитячі колективи. Приурочений до святкування Великодня фестиваль писанок "Великодній дивосвіт" пройде 7 квітня. З 17 по 21 квітня відбудеться міжнародний фестиваль моновистав "Відлуння". Фестиваль-конкурс народної хореографії імені Глушенкова пройде з 26 по 30 квітня. А наприкінці місяця, 28 числа, відбудеться відкриття туристичного сезону "Відкрий своє місто".

Відео дня

У травні планують провести ще 3 фестивалі, 2 конкурси та 6 мистецьких подій. Відкрити сезон родинного відпочинку запланували на 2 травня у парку імені Чекмана. З нагоди Дня матері 10 числа відбудеться виставка-конкурс дитячих робіт "Портрет моєї матусі". З 1 по 14 травня пройде міжнародний конкурс віолончелістів "ProArt - 2017". 18 травня презентують міжмузейний проект "Венеція - Україна: мистецький погляд крізь час". 20 травня хмельничан запрошують на фестиваль гаївок у парку імені Шевченка. Тоді ж на міському пляжі відбудеться "Classic Open Air Show". Ще в цей день пройде фестиваль рестораторів та відзначатимуть День Європи. Шевченківські читання, приурочені різниці перепоховання Кобзаря, запланували на 22 травня. На наступний день, 23 числа, запланували свято "Слава Героям". Наприкінці травня, з 26 по 28, на міському пляжі гудітиме фестиваль рок-музики "Рок і Буг". 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • anastasiia ols

    Хочеться також додати, що 25 березня відбудеться експозиційний масштабний проект "Vizual stage", де прийматимуть участь учасники із половини України. Було б дуже класно, якби ви теж звернули на цю подію увагу!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up