Фантастичний фільм «Тихоокеанський рубіж» у кінотеатрі «Планета»

Фантастичний фільм «Тихоокеанський рубіж» у кінотеатрі «Планета»
Сеанси: 10:00, 15:20, 19:10. Квитки – 25-40 гривень.

Тривалість: 2 год. 11 хв.

У ролях: Чарлі Ханнем, Ідріс Ельба, Рінко Кікуті.

Про фільм: У фільмі «Тихоокеанський рубіж» розповідають історію про те, як з морських глибин на поверхню піднялися тисячі чудовиськ, яких назвали Кайдзю. За декілька років боротьби із монстрами люди вибилися з сил. Єдиним достойним засобом для протистояння стали величезні роботи - Джегери, для управління якими необхідна була синхронна робота одночасно двох пілотів, з'єднаних між собою нейронним мостом.

Відео дня
> З часом стало зрозуміло, що і Джегері безсилі проти морських чудовиськ. Останні надії на спасіння світу поклали на двох сумнівних героїв. Колишній пілот Ролі Беккет (Чарлі Ханнем) та його недосвідчена учениця Мако Морі (Рінко Кікуті) наважуються вести у бій застарілого Джегера. Тепер тільки вони здатні зупинити апокаліпсис, що невпинно наближається.

Час сеансів до 31 липня у кінотеатрах «Планета» та Шевченка можна дізнатися тут.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 З понеділка погодинні відключення будуть за графіком, – Хмельницькобленерго 19:04 Якою буде погода в Хмельницькому 20-24 травня 18:11 «Болюча звістка з фронту»: загинув Олександр Андрощук з Шепетівщини 17:05 «Герої серед нас»: у Хмельницькому презентують твори військових Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 16:02 Де у Хмельницькому не буде світла 20-24 травня (ГРАФІК) 15:13 День сімейного лікаря: зібрали 5 історій хмельницьких медиків 14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up