Хмельничанка, яку підстрелили біля СБУ, жива (ОНОВЛЕНО)

Хмельничанка, яку підстрелили біля СБУ, жива (ОНОВЛЕНО)
- Потерпілу з кульовими пораненнями доставили до реанімації міської лікарні. Ми щойно туди телефонували. Вона жива, але у важкому стані, - каже начальник підстанції міської станції швидкої допомоги Юрій Донюк.

Жінці поцілили у лоб. Її у коматозному стані та з пораненнями доставили до лікарні.

Загалом, до швидкої звернулося чотири людини. У них поранення у ноги та руки, одному попали у живіт. Всіх потерпілих доставили до міської лікарні.

- На місці чергують дві бригади швидкої допомоги, які за хвилину можуть надати допомогу. Наразі лікарів вистачає, - каже Юрій Донюк.

Відео дня
> Як повідомила о 15:30 журналістам "ВСІМ" виконуюча обов'язки головного лікаря міської лікарні Тетяна Дудчак, жінку та ще двох чоловіків оперують. Стан хворих важкий, тому наразі ніяких прогнозів не роблять. Чекають закінчення операції.

Станом на 17:15 хмельничанку, яку підстрелили біля СБУ, оперують нейрохірурги.

- У жінки дуже складне проникаюче поранення у голову. Стан хворої дуже важкий, але лікарі боряться за її життя. Троьох інших поранених чоловіків вже прооперували. У наймолодшого чоловіка непроникаюче поранення черевної стінки. Його стан стабільний. У другого чоловіка - проникаюче поранення живота, у третього - поранення у ногу із пошкодженням кісток. Чоловіки знаходяться у реанімації після операції у важкому стані, - каже Тетяна Дудчак.

По темі:

СБУшники підстрелили хмельничанку

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up