ТОП - 25. Бєлікова Ірина Миколаївна, директор філії ТМ "Молокія"

ТОП - 25. Бєлікова Ірина Миколаївна, директор філії ТМ "Молокія"
Бєлікова Ірина Миколаївна, народилась 24 липня 1974р у м.Дятьково,Брянської обл.

У 1984р.ще дитиною  разом зі своєю родиної переїхали на постійне місце проживання  на Україну, в Житомирську обл.де я закінчила школу,отримала свою першу освіту техніка-технолога машинобудівельника.

У 2000р.я  зі своїм чоловіком та донечкою переїхала до нашого славного  м.Хмельницький, на той час  донечці було  2 рочки, здобула свою вищу  другу освіту  соц.працівника.Подолала дуже  важкий шлях в своїй трудовій діяльності.Але  завжди мала ціль, вірила в себе. З 2009р.по теперішній час я займаю посаду директора філії «Хмельницький-молоко»ПрАТ Тернопільський молокозавод (ТМ Молокія).

     2. У чому вважаєте себе успішною?

Відео дня
style="text-align: justify;"> На моє переконання, успішною є людина, котра займається улюбленою справою у колективі колег-однодумців. Я люблю свою роботу і працюю з наснагою. Поруч зі мною – чудова команда професійних людей. Усі ми працюємо у компанії, яка виготовляє якісні натуральні молокопродукти. То ж продавати її – одне задоволення. Відтак, щомісяця ми демонструємо високі результати і це є показником успіху.

     3. Як Вам вдалося досягти успіху?

В першу чергу успіх – це навчання і праця. У житті мені щастило зустрічати хороших людей, які були моїми наставниками, друзями. Свою лепту у формування мене як особистості внесла робота і служба в військовій частині (1993-2000роки)– це дисциплінованість, чіткість, планомірність, вміння стратегічно мислити. Безперечно, досягти успіху самотужки неможливо. Тому мій успіх – це мої керівники, колеги, підлеглі, партнери і, звісно, родина.

    4. Що Ви робите, аби залишатися успішною?

Потрібно вірити в себе і свою команду, багато працювати, постійно професійно розвиватися і тримати руку на пульсі. Це, на мою думку, визначальні  чинники, які дають змогу тримати планку на висоті.

     5. Яким чином вдається формувати гарну команду?

Я ціную і поважаю кожного зі своїх підлеглих. Ми націлені на єдину мету і це дає змогу працювати самовіддано та наполегливо усім працівникам нашого підрозділу. Нова людина, яка приходить у наш колектив, або розділяє наші погляди та цінності, або йде від нас.

     6.Чи вистачає Вам часу для відпочинку?Якщо так,то що допомогає Вам відпочивати?

Часу на відпочинок у мене дуже-дуже мало…Але як тільки у мене появляються  вільні годинки,я провожу їх зі своїми рідними та друзями.

    7.Чи маєте Ви хобі/захоплення?Якщо так,то що це?

Так ,звичайноя,як і кожна людина я маю хобі-я вишиваю……,але роблю нажаль це дуже рідко- бракує часу.

    8.Що Ви порадити жінкам,які прагнуть бути успішними?На що потрібно звернути увагу?

В першу чергу необхідно мати ціль, вірити в неї, постійно, не відволікаючись на помилки, навчатись та працювати .А головне завжди залишатись Жінкою , мамою та вірною подругою.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up