ТОП-25. Марина Бех, легкоатлетка

ТОП-25. Марина Бех, легкоатлетка
Бех Марина народилася 18 липня 1995 року. Навчалася в школі № 21, а зараз здобуває вищу освіту в Кам’янець - Подільському інституті ім. Огієнка по спеціальності реабілітолог.

Наразі проживає з бабусею та дідусем в приватному будинку на Лезнево. Батьки виїхали за кордон і робляться все можливе  для того щоб  їхня єдина дівчинка була забезпечена всім необхідним.  Та тепер, як ніколи, Марина потребує присутності батьків і сподівається на найшвидший їх приїзд і на те, що сім’я нарешті буде жити разом.

Маринка займається легкою атлетикою вже майже 7 років. За цей час досягла майстра спорту міжнародного класу,  виграла «бронзу» юніорського чемпіонату Європи та неодноразово вигравала в місцевих змаганнях.

«Спорт – це моє життя.   Я не уявляю своє життя без спорту.» - , ділиться дівчина.  «Хай важкого і з присмаком адреналіну, але такого рідного». Молода спортсменка горить бажанням тренуватися, досягати успіху і щоденно покоряти нові вершини у житті та у спорті. «Я бачу перспективи і можливість гарно заробляти. Але вважаю, що від будь-якої роботи потрібно отримувати задоволення , тому для мене легка атлетика водночас являється і роботою, і хоббі.»

Відео дня
> Марина досить творча особистість. В психологічно важкі періоди свого життя вона пише картини і це дозволяє їй сконцентруватися і досягнути гармонії . Дівчина навіть мріє про власну виставку.

Марина Бех – щаслива людина і дякує Богу та своїм близьким і рідним за допомогу та підтримку. Але назвати себе на даному етапі «успішною жінкою» дівчина ще не насмілюється. По тій простій причині, що вона знаходиться на самому старті «успішного шляху».У неї ще все попереду .

Життєве кредо : «Мрій. Став цілі. Якщо ставиш ціль, то йди до неї.  Ніколи не здавайся. Не бійся перешкод. Борися до кінця. Переможного.» Важливу роль у формуванні Марини Бех як особистості, як спортсменки зіграв її улюблений тренер – Крушинський Вадим Вікторович.

Рамки у Марини ставляться високі, як у спорті, так і у виборі спутника життя. Дівчина вірить у справжнє спонтанне кохання, відкрита до щирих відносин , але з глибокою мудрістю відноситься до всього що стосується її особистого життя. Батьки навчили дівчину змалечку бути відповідальною, цілеспрямованою і розважливою.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up