ТОП - 25. Ольга Вінник, власниця студії візажу та стилю “Makeup Secret”

ТОП - 25. Ольга Вінник, власниця студії візажу та стилю “Makeup Secret”
Власниця студії візажу та стилю “Makeup Secret”

Переможниця Чемпіонату Півдня по макіяжу Full Fashion Look (Повний модний образ)

Розкажіть свою історію успіху, давши відповідь на кілька запитань. 1 – Біографічна довідка про себе: дата народження, освіта, трудова діяльність, сімейний стан, діти.

Дата народження: 24.12.1985 освіта: повна вища, спеціальність "Економічна кібернетика" сімейний стан: розлучена діти: син, 7 років

Відео дня
style="text-align: justify;"> 2 - У чому вважаєте себе успішною?

Вважаю себе успішною у сфері візажу та стилю. У минулому році приймала учать у Чемпіонаті Півдня України з візажу (м. Одесса), та зайняла 1 місце у створені Повного Модного Образу (оцінювався одяг, зачіска та макіяж який був виконаний в ультра модних тенденціях за 35 хвилин). Як переможець, отримала запрошення прийняти участь у Чемпіонаті України з візажу, та у квітні минулого року зібралася з силами та духом показати свою майстерність найкращим майстрам України у номінації "Подіумний візаж", де також продумувався костюм для моделі, зачіска та макіяж. Було 36 учасників зі всієї України, я здобула 5 місце. Але і на тому я не зупинилась. Подала заяву та резюме з роботами в комісію ОМС організаторів Чемпіонату Европи із бажанням прийняти участь. Два тижні я чекала відповіді, комісія розглядала мої роботи та успіхи, та підтвердили моє зарахування у Збірну України з візажу. Як згодом дізналась, Україну їхали представляти усього 9 майстрів зі всієї України і я була в їх числі. Тепер здобула кваліфікацію Майста Міжнародного класу, едина у Хмельницькому! Надалі маю плани представляти Україну і змагатись з іншими країнами у майстерності візажу :)

3 - Як Вам вдалося досягти успіху?

Певно, що це моя впертість допомогла досягти успіху. Я чомусь ніколи не слухала батьків і завжди робила те, що мені хотілось (в розумних межах). Батьки хотіли. щоб в була викладачем в університеті ( я навіть навчалась в аспірантурі деякий час), або щоб працювала на державній роботі. Але пропрацювавши в Контрольно-ревізійному Управлінні Хмельницької області, я зрозуміла, що потрібно міняти своє життя, що я зовсім не на своєму місці, хоча робота була хорошою. Жага до творчості та бунтарський характер взяли верх. Так і почалися перші кроки саме до успіху.

4 - Що Ви робите для того, аби залишатися успішною?

Залишаюся собою, та живу своєю роботою всюди, де б я була. Дуже важливо зацікавлювати себе робою знову і знову.

5 - Яким чином Вам вдається формувати гарну команду, тобто свій колектив?

Гарна команда - це дуже важливий фактор у роботі та досягненні спіху. Процес формування проходить поступово, людину треба навчати працювати у команді, мотивувати, а також підтримувати та допомагати і їй досягати успіхів у роботі.

6 - Чи вистачає у Вас часу для відпочинку? Якщо так, то що допомагає Вам відпочити?

Я працюю майже без вихідних, інколи можу собі влаштувати, але все одно цілий день думаю про роботу. Я можу відпочити дома, почитати ввечері енциклопедію моди чи профільний журнал :) також відпочиваю, коли ходжу у кіно. А раз на рік намагаюся їздити на море.

7 - Чи маєте Ви хобі (захоплення)? Якщо так, то що це?

Полюбляю спорт, а найбільше великий теніс. Займаюся цим видом спорту вже майже 15 років, у 2001 році приймала участь у змаганнях на зайняла 4 місце по Україні у своїй категорії. Спорт допомагає мені відволікатись, знімати напругу та прагнути до перемоги. У мене є тренер якому я дуже вдячна за те, що всі ці роки виховував у мені спортивний тух, розуміння, що ніколи не можна здаватися, і намагатися показати найкращі результати.

8 - Що Ви можете порадити жінкам, які прагнуть бути успішними? На що потрібно звернути увагу?

1) Впевнитись, що робота якою ви займаєтесь дійсно вам подобається 2) Поставити реальні цілі на найближчий рік у досягненні успіху (результату), та "розбити" її на складові ( на пункти, які будуть наближувати до неї), та перевіряти кожен місяць що ви зробили для досягнення успіху. 3). Читайте літературу по вашій сфері діяльності (книжки, журнали), цікавтесь новинками. 4). Не зупинятися у вдосконалені майстерності, не жаліти гроші на відвідування майстер-класів, семінарів, професійних заходів. 5) І саме головне, дружити з людиною як аб підтримувала вас у всіх ваших діях (навіть якщо вони не приводять о результату), тобто людину, яка б у вас вірила не зважаючи ні на що.

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up