Учні деяких хмельницьких шкіл будуть навчатися дистанційно (ОНОВЛЕНО)

Учні деяких хмельницьких шкіл будуть навчатися дистанційно (ОНОВЛЕНО)
  • Деякі школи мають проблеми з опаленням.

  • Один із закладів переведуть на “дистанційку” тимчасово.

Сьогодні, 25 жовтня, учні хмельницьких шкіл повернулися у класи після осінніх канікул. Попри посилення карантину, таке рішення прийняли в департаменті освіти та науки Хмельницької міської ради. Однак очне навчання розпочалося не в усіх школах, а в одній із них “дистанційку” запровадять тимчасово.

У департаменті освіти та науки Хмельницької міської ради повідомили, що 26 жовтня дистанційні уроки будуть в учнів 1-11 класів хмельницького НВК №9. Це триватиме всього один день.

  • Відео дня
    /li>

У цьому закладі до звичного режиму школярі повернуться вже в середу, 27 жовтня.

З власних джерел журналістам vsim.ua стало відомо, що в деяких школах Хмельницької громади учні 5-11 класів не повернулися за парти після осінніх канікул. Йдеться, зокрема, про Шаровечківську ЗОШ І-ІІІ ступенів.

У департаменті повідомили, що  у школах з газовим опаленням очне навчання розпочалося лише для учнів початкових класів. Це заклади в населених пунктах, які увійшли до складу Хмельницької громади у 2020 році.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Артур Тимофійшин

    Да, зробіть Дітям карантин у всіх школах Хмельницького .!
  • Валерий Антощук

    Це повний маразм. В транспорті, на ринках..., карантин, червона зона. Проте в шкільних закладах та садочках все гаразд. Де мля логіка?
  • Читач30

    А интересно, работники  департамента  образования  и науки работают  с холодными батареями или им помещение обогревается? Главное, чтобы они там не перемёрзли! А дети ничего что будут мёрзнуть! Побегают, попрыгают и согреются. А то на дистанционку отправить можно..... ничего что неучами вырастут.
  • Читач33

    ДІТИ  вдома...Школи просто чекають постачальників. ...СЛАВА УКРАИНЕ!

keyboard_arrow_up