Чому зросла вартість харчування у дитсадках Хмельницького

Чому зросла вартість харчування у дитсадках Хмельницького
  • Хмельницькі батьки будуть більше платити за харчування дітей в садочках.
  • Зростуть витрати і з міського бюджету.
  • Протягом 2019 року вартість харчування може зрости ще не раз. Чому так?

Харчування однієї дитини у дошкільному навчальному закладі Хмельницького з нового року виросло на 1 гривню. тепер вартість складає 25 гривень. 15 із них сплачують батьки, а 10 нараховують із міського бюджету.

Чому зростуть витрати і чи зміниться щось в раціоні дітей, ми запитали в департаменті освіти і науки Хмельницької міськради. там пояснили, що вартість харчування збільшилася лише з однієї причини - ріст цін на продукти.

  • Все через ріст цін. Ми за ними не встигаємо. І навіть після цього підняття не завжди вдається вкластися у харчові норми. Тому вартість харчування буде рости. Робимо все поетапно, щоб не було різкого підняття. Коли це буде наступного разу, поки сказати не можу. Але не виключено. що протягом року може бути два етапи підняття цін, - начальник відділу дошкільної та позашкільної освіти  Ірина Кавардакова.

    Відео дня
    /li>

Раніше батьки платили за харчування дитини 14,40 гривень за день. Ще 9,60 гривні йшло з бюджету міста. Такі норми були встановлені лише 1 листопада минулого року. Протрималися вони два місяці. Слідкуйте за новинами Хмельницького на vsim.ua.

Читайте також: Хто привозить продукти у хмельницькі ДНЗ та чим годують дітей за 22 гривні

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up