Хмельницьким освітянам призначать персональні премії (СПИСОК)

Хмельницьким освітянам призначать персональні премії (СПИСОК)
Ілюстративне фото
  • 27 педагогічних працівників отримають премії за досягнення в освіті.

  • Попередній перелік вже затвердили у міськраді.

Педагогічним працівникам Хмельницького призначать персональні премії за досягнення у роботі. Таке рішення мають прийняти на сесії міської ради. Попередній список освітян, яким призначать премії, затвердили на засіданні виконавчого комітету. Засідання відбулося сьогодні, 25 червня.

Згідно з положенням про персональні премії, нагороду виплачують щомісяця протягом року від 1 вересня. Сума складає половину мінімальної зарплати. Станом на сьогодні мінімальні зарплати в Україні складає 4723 гривні. Відповідно, премія становитиме 2361,5 гривні. Виплачують гроші за рахунок міського бюджету.

Згідно з рішенням виконкому, премії мають отримати 27 працівників закладів дошкільної загальної середньої та позашкільної освіти. Їхній повний перелік та досягнення:

Відео дня

1. Бондар Світлана Володимирівна, музичний керівник Хмельницького дошкільного навчального закладу № 6 «Колобок» — за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: «Музично-казкові намистинки: оздоровчо-освітня робота з дітьми четвертого року життя: програма і методичні рекомендації»

2. Валькова Ольга Володимирівна, керівник гуртка Народного художнього колективу Прес-клубу «Юний журналіст» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва — за підготовку вихованців-переможців у фестивалі дитячого кіно та телебачення «Веселка» та конкурсу юних фотоаматорів «Ми — діти України» (два диплома лауреата, 2019 рік); у Всеукраїнському конкурсі робіт юних фото та відео аматорів «Моя Україно!» (І місце (заочно), 2019 рік)

3. Гончарук Алла Дмитрівна, музичний керівник Хмельницького дошкільного навчального закладу № 21 «Ластівка» — за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: «Музично-казкові намистинки: оздоровчо-освітня робота з дітьми четвертого року життя: програма і методичні рекомендації»

4. Гончарук Олена Миколаївна, вчитель початкових класів Хмельницької середньої загальноосвітньої школи № 18 І-ІІІ ступенів імені В. Чорновола — переможець II (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2020» у номінації «Початкова освіта» (ІІІ місце, 2020 рік)

5. Гуреєв Іван Юрійович, керівник гуртка Народного художнього колективу ансамблю танцю «Подолянчик» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва — за підготовку вихованців-переможців у Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької хореографії «Падіюн-Євро-Данс» (два II-х та III місце, 2018 рік)

6. Джуглій Любов Степанівна, вчитель образотворчого мистецтва Хмельницького ліцею № 17 — переможець ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2020» у номінації «Образотворче мистецтво» (І місце, 2020 рік)

7. Довгопола Тамара Іванівна, Заслужений тренер-викладач України з велосипедного спорту, тренер-викладач дитячо-юнацької спортивної школи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради — за підготовку вихованців-переможців та призерів у Відкритому командному чемпіонаті України в індивідуальній гонці на час, індивідуальній груповій гонці та гонці критеріум (чотири І-их, та два ІІ-х місця, 2019 рік), у чемпіонаті України у командній гонці, гонці критеріум ІІІ тур, Всеукраїнських змаганнях у груповій гонці (І місце, 2019 рік); у чемпіонаті України з олімпійських та неолімпійських номерів програми (І місце, 2019 рік); в «International Novak Cycling Academy Cup» (ІІ та ІІІ місця, 2019 рік), у Відкритому чемпіонаті України з олімпійських та неолімпійських номерів програми на відкритому треку (чотири ІІ-х та ІІІ місця, 2019 рік), у Відкритому весняному чемпіонаті України з олімпійських номерів програми на відкритому треку (ІІІ місце, 2019 рік)

8. Жиляєва Наталія Сергіївна, Заслужений тренер-викладач України з веслування на байдарках і каное, тренер-викладач дитячо-юнацької спортивної школи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради — за підготовку вихованців-переможців та призерів у Відкритому чемпіонаті України серед юнаків та дівчат (І місце, 2019 рік), у чемпіонаті України серед юніорів та молоді до 23 років (ІІІ місце. 2019 рік), у Командному чемпіонаті України серед ДЮСШ, СДЮШОР серед юнаків та дівчат (ІІІ місце, 2019 рік)

9. Заводяна Наталія Василівна, музичний керівник Хмельницького дошкільного навчального закладу № 37 «Незабудка» — за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: «Музично-казкові намистинки: оздоровчо-освітня робота з дітьми четвертого року життя: програма і методичні рекомендації»

10. Зима Наталія Володимирівна, вчитель хімії технологічного багатопрофільного ліцею з загальноосвітніми класами міста Хмельницького імені Артема Мазура — переможець ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2020» у номінації «Хімія» (І місце, 2020 рік), за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: «Зошит з хімії для лабораторних дослідів і практичних робіт. 10 клас. Рівень стандарту»

11. Казімірова Олена Іванівна, керівник гуртка Народного художнього колективу театру пісні «Злагода» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва — за підготовку вихованців-переможців у Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі-конкурсі юних вокалістів «Пісня над Бугом» (п’ять І-х, два ІІ-х та три ІІІ-х місць, 2018 рік); у Всеукраїнському дитячо-юнацькому конкурсі-фестивалі естрадної пісні «Різдвяна зіронька» (два ІІ-х та ІІІ місця, 2019 рік); у Всеукраїнському фестивалі дитячої художньої творчості «Єдина Родина» (ІІ місце, 2019 рік)

12. Карпенко Оксана Іванівна, вчитель української мови та літератури спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12 міста Хмельницького — за підготовку учня-переможця у Х Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (ІІ місце, 2020 рік)

13. Кіяшко Ольга Федорівна, Заслужений тренер-викладач України з веслування на байдарках і каное, тренер-викладач дитячо-юнацької спортивної школи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради — за підготовку вихованців-переможців у Відкритому чемпіонаті України серед юнаків та дівчат (І місце, 2019 рік), у Командному чемпіонаті України серед ДЮСШ, СДЮШОР серед юнаків та дівчат (ІІІ місце, 2019 рік); у чемпіонаті України серед юніорів (ІІ та ІІІ місця, 2019 рік), Кубку України з веслування на байдарках і каное пам’яті Олімпійської чемпіонки Ю. Рябчинської (два ІІ-х місця, 2019 рік), у чемпіонаті України з марафону пам’яті воїна-спортсмена І. Присяжнюка з веслування на байдарках і каное (ІІІ місце, 2019 рік)

14. Мамчур Наталія Олександрівна, тренер-викладач з велосипедного спорту дитячо-юнацької спортивної школи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради — за підготовку вихованців-переможців у чемпіонаті України у командній гонці, гонці критеріум ІІІ тур, Всеукраїнських змаганнях у груповій гонці (п’ять І-х та два ІІ-х місця, 2019 рік), у Відкритому чемпіонаті України в неолімпійських видах програм І тур (два І-х та чотири ІІ-х місця, 2019 рік), у Відкритому чемпіонаті України у парній гонці на час, гонці критеріум (фінал), Всеукраїнських змаганнях (юнаки, дівчата, молодші юнаки, молодші дівчата) (І та три ІІ-х місця, 2019 рік), у Відкритому чемпіонаті України у багатоденній гонці ІІ тур-фінал, Всеукраїнських змаганнях у гонці критеріум (І та ІІІ місце, 2019 рік), у Відкритому чемпіонаті України в неолімпійських видах програм ІІ тур (п’ять ІІ-х та ІІІ місця, 2019 рік), у Відкритому чемпіонаті України в неолімпійських видах програм (два ІІ-х та ІІІ місця, 2019 рік)

15. Новченкова Катерина Дмитрівна, вчитель хімії Хмельницького ліцею № 17 — за розробку посібників, що мають гриф Міністерства освіти і науки України: «Контрольні роботи з хімії. 10 клас. Рівень стандарту»; «Контрольні роботи з хімії. 11 клас. Рівень стандарту»

16. Ратушняк Святослав Петрович, вчитель правознавства Хмельницької гімназії № 1 імені Володимира Красицького — за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: «Громадянська освіта (інтегрований курс, рівень стандарту): підручник для 10 класу закладів загальної середньої освіти»

17. Ремська Діна Сергіївна, керівник гуртка Народного художнього колективу студії естрадної пісні «Перлинки Поділля» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва — за підготовку вихованців-переможців у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі для дітей та юнацтва «Різдвяні канікули» (два І-х, десять ІІ-х та шість ІІІ-х місць, 2018-2020 роки); у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Місто Лева» (ІІ місце, 2018 рік); у Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі-конкурсі юних вокалістів «Пісня над Бугом» (чотири І-х, шість ІІ-х та два ІІІ-х місць, 2018 рік); у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зірковий Грамофон Талантів» (І та ІІ місця, 2018 рік); у ХІІ міжнародному конкурсі-фестивалі дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!» (ІІ-е та чотири ІІІ-х місць, 2018 рік); у ХХV Міжнародному фестивалі дитячої демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича-2018» (ІІ місце, 2018 рік); у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Українська коляда» (чотири І-х, два ІІ-х та три ІІІ-х місць, 2019-2020 роки)

18. Сімон Наталія Григорівна, музичний керівник Хмельницького дошкільного навчального закладу № 5 «Соловейко» — за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: «Музично-казкові намистинки: оздоровчо-освітня робота з дітьми четвертого року життя: програма і методичні рекомендації»

19. Таушан Олена Григорівна, музичний керівник Хмельницького дошкільного навчального закладу № 15 «Червона шапочка» — за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: «Музично-казкові намистинки: оздоровчо-освітня робота з дітьми четвертого року життя: програма і методичні рекомендації»

20. Тернецька Майя Ананівна, вчитель української мови та літератури навчально-виховного об’єднання міста Хмельницького імені Сергія Єфремова — за підготовку учня-переможця у Х Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (І місце, 2020 рік)

21. Топольницька Надія Миколаївна, керівник гуртка театрального мистецтва «SТARS» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва — за підготовку вихованців-переможців у Всеукраїнському фестивалі дитячої художньої творчості «Єдина Родина» (три І-их та ІІІ місця, 2018-2019 роки)

22. Трофімченко Ірина Євгенівна, музичний керівник Хмельницького дошкільного навчального закладу № 54 «Пізнайко» — за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: «Музично-казкові намистинки: оздоровчо-освітня робота з дітьми четвертого року життя: програма і методичні рекомендації»

23. Туркот Алла Вікторівна, музичний керівник Хмельницького дошкільного навчального закладу № 43 «Горобинка» — за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: «Музично-казкові намистинки: оздоровчо-освітня робота з дітьми четвертого року життя: програма і методичні рекомендації»

24. Федорова Надія Дмитрівна, вчитель української мови та літератури Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24 — за підготовку учня-переможця у Х Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (ІІ місце, 2020 рік)

25. Філіпчук Любов Іванівна, керівник гуртка культури мови та спілкування «Дивограй» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва — за підготовку вихованців-переможців у Всеукраїнському фестивалі дитячих театральних колективів та майстрів художнього слова «Дивосвіт Мельпомени» у номінації «Читці» (ІІ та ІІІ місця, 2018 рік); у Всеукраїнському фестивалі дитячої художньої творчості «Єдина Родина» (І, два ІІ-х та три ІІІ-х місць, 2019 рік)

26. Шаронова Віра Олександрівна, музичний керівник Хмельницького дошкільного навчального закладу № 33 «Джерельце» — за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: «Музично-казкові намистинки: оздоровчо-освітня робота з дітьми четвертого року життя: програма і методичні рекомендації»

27. Шевчук Оксана Григорівна, музичний керівник Хмельницького дошкільного навчального закладу № 34 «Тополька» — за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: «Музично-казкові намистинки: оздоровчо-освітня робота з дітьми четвертого року життя: програма і методичні рекомендації»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Galusik Galuysa

    А за що їм премиї  що в дітей дестанціоне навчання
  • Irina Antonyuk

    Вітаю нашого дорогого викладача Ремську Діну Сергіївну з такою заслуженою нагородою! Ми Вас дуже любимо та вдячні за Вашу невтомну працю❤😘
  • Евгений Ярмульник

    А за что им премии?!

    Олександр Тихончук reply Евгений Ярмульник

    за те, що працюють на совість. А таке зараз зустрінеш нечасто.
  • Люба Руда

    Вітаю творчу групу музичних керівників дошкілля)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up