“Словниковий запас”: хмельничан запрошують на урок із вивчення української мови

“Словниковий запас”: хмельничан запрошують на урок із вивчення української мови
  • Не лише вивчити українську, а й вдосконалити свої знання можуть всі охочі. 

  • Хмельницька книгозбірня проводить заняття для тих, хто бажає вільно спілкуватися солов’їною. 

  • Розповідаємо коли буде черговий урок та про що на ньому говоритимуть. 

В обласному центрі навчають української всіх бажаючих. Книгозбірня запрошує хмельничан та гостей міста на чергове заняття мовознавчого об’єднання з вивчення та вдосконалення української мови. Про це повідомляють в міській раді. 

Такі уроки книгозбірня організовує спільно з Центром національного виховання учнівської молоді. Чергове заняття матиме назву «“Борітеся — поборете”: очищення та збагачення власного запасу слів». Участь в ньому можуть взяти ті, хто хоче навчитися розмовляти українською та ті, кому потрібно вдосконалити свої знання і поповнити словниковий запас. 

За словами організаторів, під час заняття учасники спробують навчитися забирати зі свого словникового запасу слова, яких варто уникати, а натомість додавати туди такі, що здатні збагачувати та урізноманітнювати мовлення. А також традиційно аналізуватимуть те, як розмовляють та сміливо робитимуть кроки для удосконалення своєї української.

Відео дня

Додамо, що під час повномасштабної війни росії проти України, вивчення солов’їної стало надзвичайно популярним не лише серед українців, а й в усьому світі. Більшість мешканців нашої країни, які до цього розмовляли російською принципово переходять на українську, аби не мати нічого спільного із ворогом. 

Отож, заняття відбудеться вже цієї п’ятниці, 10 березня. Початок о 15:00. Воно проходитиме в читальній залі Центральної публічної бібліотеки за адресою вулиця Подільська, 78.

А ви добре володієте рідною мовою?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up