У Хмельницькому скасовують карантин. Коли на навчання?

У Хмельницькому скасовують карантин. Коли на навчання?
  • В Департаменті освіти вирішили повернути школярів на навчання. 
  • Коли та чому?

Карантин у Хмельницьких школах триває ще з минулого тижня. На вимушені канікули дітей відправляли поступово. Спочатку закрили 6 шкіл, потім ще 18. А з понеділка, 3 лютого, призупинили освітній процес в усіх комунальних закладах міста. 

За повідомленням лабораторного центру, рівень захворюваності в місті почав падати. Саме тому сьогодні, 7 лютого, прийняли рішення про повернення школярів на навчання. Відповідне розпорядження Департамент освіти й науки ХМР довів до відома навчальних закладів. 

Відтак, за парти учні повернуться у вівторок, 11 лютого. Про це журналістам vsim.ua. розповіла виконуюча обов'язки директора Департаменту освіти та науки Світлана Губай.

Відео дня

Нагадаємо, що в обласному центрі ситуація дещо інша. Там рівень захворюваності лише зростає. А карантинні заходи продовжуються у 16 районах. Детальніше про це читайте  в матеріалі Лише в чотирьох районах області не оголосили карантин (КАРТА).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (41)
  • Ірина

    Взагалі-то, було б краще ще хоть на тиждень продовжити карантин, те що рівень захворювання почав падати це добре, але потрібно ще на тиждень його продовжити щоб дітки які трішки відійшли від хвороби ще посиділи в дома і на 100% були вже здорові
    А то коли діти вийдуть на навчання то знову захворіють, і захворюваність збільшиться ще на більшу, і захворіють всі і навіть ті які вилікувалися, бо їхній імунітет ще занадто слабкий.
    Я розумію що прийдеться доганяти весь навчальний матеріал, але я вважаю, що здоров'я і безпека дітей важливіша ніж навчання!!
    Догнати вони доженуть, а якшо дуже сильно захворіють то виздоровіти їм буде занадто тяжко
  • Ірина

    У нас взагалі сказали в понеділок карантин продовжується і продовжили лише на 1 день. Норма правда?
  • Ірина

    В нас взагалі в школі карантин почався у вівторок 04.02,а 12.02 вже в школу.
  • Елена Чернова Фененко

    Якась спланована акція проти дітей та/або для того, щоб побільше ліків було куплено в аптеках. Кількість хворих збільшується, а вони навчання відновлюють. Сміхота та й годі...

    Сіма reply Елена Чернова Фененко

    Так нехай не йдуть ваші діти на навчання. У чому проблема? Це ж не обовязково. Це бажання вашої дитини і ваше. Вчіться удома.

    Sidorcuk Masa reply Сіма

    Все правильно Тем более в Украине давно действуют семь видов школьного обучения , оно из которых дистанционное ))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up