У квітні хмельницьких дошкільнят зараховуватимуть до садочків

У квітні хмельницьких дошкільнят зараховуватимуть до садочків
Depositphotos
  • Зарахувальний період розпочнеться вже із 3 числа наступного місяця. 

  • Дізнавайтеся коли можна буде подати заяву та що для цього потрібно.

Навчальний рік у хмельницьких навчальних закладах офіційно починається восени — 1 вересня. Та прийом заяв від батьків майбутніх першокласників чи дошкільнят стартує раніше — ще з весни. 

Так, в міській раді повідомили коли цьогоріч розпочнеться зарахувальний період до дитячих садочків. Розповідаємо як це буде відбуватися. 

Батьків, які хочуть перевести свого малюка чи позачергово зарахувати до закладу дошкільної освіти, будуть приймати у відділі освіти до 1 квітня. Після початку квітня та надалі лише консультуватимуть. 

Відео дня

А вже із 3 квітня розпочнеться зарахувальний період до дитсадків. Дошкільнят зараховуватимуть у заклади згідно з системою електронної черги.

Батьків просять уважно слідкувати за оновленням електронної черги. Коли ж у ній навпроти прізвища дитини статус заяви зміниться із «Прийнята спеціалістом» на «Допущено до зарахування» — треба звернутися до закладу освіти. 

Які документи треба подати

Які документи потрібно мати з собою батька, коли вони йтимуть в дитсадок:

Якщо залишилися питання чи потрібна додаткова консультація — можна звернутися до відділу дошкільної освіти за телефоном: 79-41-27.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up