«Анна Каренина» із Ольгою Сумською все ж приїдуть до Хмельницького

«Анна Каренина» із Ольгою Сумською все ж приїдуть до Хмельницького
  • В театрі Старицького погодилися пустити на сцену російськомовну виставу.
  • «Анну Каренину» покажуть 5 грудня.
  • Інших вистав, проти яких виступала керівник закладу, не буде.

Слово SEX  у назві, російська мова і пікантна тематика вистав – через ці та інші причини в Хмельницький так і не приїдуть відомі українські театри. «Чи існує SEX після РАГСу» «Чорного квадрату» і «HOMO SOVETIKUS» Віктора Шендеровича в театрі Старицького цього року точно не буде. Місцевим менеджерам вдалося домовитися із керівницею закладу Галиною Шпулак лише за «Анну Каренину» з Ольгою Сумською в головній ролі.

Звернення від полтавської підприємниці Тетяни Чернилевської, яка захотіла провести виставу «Анна Каренина» в Хмельницькому, театр Старицького отримав 25 жовтня. Після цього керівництво закладу відправило запит про акторський склад, який має виступати. Галина Шпулак повідомила vsim.ua, що відповіді так і не отримала. Хоч організатори виставу кажуть інше.

  • Щодо запиту про акторський склад, то Галині Шпулак відповідь була надана. Договір про оренду керівником театру підписаний. Напевно вирішила, що відміняти відразу три вистави – занадто. Сьогодні дала дозвіл на продаж квитків. - каже менеджер із організації вистав у Хмельницькому Юрій Слупіцький.

Чому Галина Шпулак все ж погодилася на «Анну Каренину», яку показують на російській мові, vsim.ua вона не пояснила. Про те, що вистава все ж може відбутися, ми дізналися із банеру. Його повісили на стіні театру Старицького. Вирішили зателефонувати до Галини Шпулак і дізнатися, чи точно на сцені закладу зіграє Ольга Сумська. У розмові із журналістом vsim.ua вона підтвердила, що договір про оренду вже підписала і відправила його на погодження в обласну раду. Сказала також, що квитків у касі театру на виставу ще немає.

Відео дня

Через дві години після розмови, яка відбулася о десятій ранку сьогодні, 13 листопада, в касі театру повідомили, що квитки уже є в продажу. Їхня вартість від 100 до 300 гривень. Слідкуйте за новинами Хмельницького на vsim.ua.

Читайте також: 

«НеАнгелы» скасували концерт у Хмельницькому

У Хмельницькому через акцію протесту скасували концерт Потапа і Насті

У Хмельницькому афіші з Сергієм Бабкіним зірвали і спалили. Концерт можуть скасувати

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Роман Савчук

    Хтось зверху сказав Галі "Астанавісь":)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up