«НеАнгелы» скасували концерт у Хмельницькому

«НеАнгелы» скасували концерт у Хмельницькому
Фото із офіційного сайту гурту «НеАнгелы»
  • Виступ популярного гурту відмінили. За продані квитки повертають гроші.
  • Офіційних причин скасування концерту не називають.
  • ВГО «Свобода» заявляла, що буде вимагати від артистів публічних заяв щодо Росії.

Популярний гурт «НеАнгелы» подорожує містами України в рамках туру «SLAVAVICTORIA». Серед 25 міст, які запланували відвідати, був і Хмельницький. Тут артисти мали виступи ти в середу, 15 листопада. По місту розвішали афіші про концерт у філармонії і продавали білети.

  • Концерт відмінили. Приходьте із квитком у місце, де ви його купували і вам повернуть кошти, - відповіли в касі internet-bilet.ua.

Про причини в касі не говорять. Немає офіційних пояснень на інших сервісах із продажу квитків чи на сайті групи «НеАнгелы». Трапляється, що артисти відміняють концерт через те, що продали мало квитків. У цьому випадку це не так. За інформацією vsim.ua, квитків було продано вдосталь і очікувався аншлаг.

Нагадаємо, що ВГО «Свобода», яке вже зірвало концерт «Потапа і Насті» і до останнього було проти виступу Сергія Бабкіна, анонсувало протести і для групи «НеАнгелы». Координатор хмельницького осередку організації і депутат обласної ради Віктор Бурлик заявляв, що артисти у 2014 році виступали в Росії. "Свободівець" казав, якщо вони публічно не заявлять про свою позицію щодо країни-агресора і її політики щодо України, як це зробив Сергій Бабкін, то  концерт артистів блокуватимуть.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (53)
  • Волошина Наталия

    А ми сьогодні у Вінниці були на концерті. Дівчата відпрацювали чудово, атмосфера прекрасна. Хто пише про безголосся-глибоко помиляється. Таких жіночих сильних низьких голосів мало почуєш. Цим вони і оригінальні. Спасибі Вам, Слава і Віка, за гарний настрій і море емоцій!!!
  • Компрачікос

    Це Вітя Бурлик під Рому Скорпіона працює, бо в них скоро вісілє. ґґґ
  • Олекса Шумейко

    Вважаю, що нічого страшного в тому немає, що ця безголоса НеАнгелы не покаже своє виття в Хмельницькому. Під час війни, коли кожен день гинуть наші солдати,  багато, що потрібно обмежувати.

    Сіма reply Олекса Шумейко

    Солдати вже давно могли б не гинути та й взагалі не гинути, якби не "заслуги" свободівців, які так пишались. що вони найбільше людей своїх привели на майдани у 2013-2014 роках. Зараз вже тихенько про це мовчать, бо розуміють наслідки своєї "заслуги"

    Антоніна Іванова reply Сіма

    Ви примітивні

    alexandr angel reply Сіма

    Так чому ж ти бідолага тут живеш після хунтівського перевороту,  їдь в дирляндію,  там справжня "народна власть"?

    Не знав , що й досі є "телята",  які не розуміють , що сталось в тих роках

    Пасажир reply alexandr angel

    Заткни свою пельку. Скільки ви, виродки, будете ще смердіти і нищити Україну?

    alexandr angel reply Пасажир

    Хто дав примату клавіатуру в руки??

    Анонім reply alexandr angel

    Я вас, мабуть, здивую, але всі люди - примати, а ще й плацентарні ссавці, хордові, еукаріоти і сухоносі.
  • Оля Сенюра

    І чому потім дивуються,що артисти тікають в "інші країни",їм не дають працювати вдома

    alexandr angel reply Оля Сенюра

    Якщо артист не знає хто напав на його країну,  то в топку таких артистів!

    Сіма reply alexandr angel

    Я також не знаю хто напав. Влада і т.зв. активісти, свободівці і т.п. переконують, що росіяни. Але ж де вони там? Де там російські війська?

    alexandr angel reply Сіма

    Сепар,  ти вже так відкрито не пиши,  я розумію , в тебе робота така.  Я навіть,  подумав,  що це дійсно твоя думка!

    Ну якщо тролі вже й на всім-ці,  це медаль редакторам,  рейтинг значить непоганий!

    Пасажир reply alexandr angel

    Ти бовдур із синдромом Крюгера. Є велике переконання, що такі виродки як ти скоро змушені будуть знову поховатись по своїх норах звідки повилазили кілька років назад і знищують країну

    alexandr angel reply Пасажир

    Быдло фильтруй базар,  а то найду и руки повыдергиваю!

    Мастер Автополив reply alexandr angel

    IGOR reply Мастер Автополив

    Кстати да, это парадокс! Ани Лорак и Повалий - давно в чёрном списке нац-ов. LOBODA и Билык - тоже недавно присоединилась. А на Ротару изначально закрывали глаза))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up