«Беркутівця», якого підозрюють у вбивстві 39 майданівців, звільнили з-під варти через жінку і дітей

«Беркутівця», якого підозрюють у вбивстві 39 майданівців, звільнили з-під варти через жінку і дітей
Підставою для звільнення стала наявність у підозрюваного у вчиненні особливо тяжких злочинів дружини, трьох дітей та квартири у місті Києві, а також його позитивної репутації. На думку суду, ці обставини є гарантією того, що підозрюваний не ухилятиметься від кримінальної відповідальності.

Слідчий суддя Печерського районного суду звільнив з-під варти командира роти спеціального призначення полку міліції особливого призначення «Беркут» при ГУ МВС України в місті Києві, який підозрюється у розстрілі 39 учасників акцій протесту на вулиці Інститутській в місті Києві, - повідомляється на офіційному сайті Генеральної прокуратури України.

Генеральна прокуратура України обурена таким рішенням та розцінює позицію Печерського районного суду як таку, що сприятиме ухиленню від відповідальності підозрюваного у злочинах, за які передбачено покарання від 10 років до довічного позбавлення волі. З огляду на це, підготовлено апеляційну скаргу на зазначене рішення.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • PAL

    Украинский суд, есть один из подлых, внутренних врагов народа. А сколько бед принес это печерский суд?
  • Лариса Вернигора

    адресок суді,беркутівця ,адвоката і ко.- в студію...
  • фанатка

    ..що коїться, не зрозуміло(.....Червонюка звільнили, цього беркутівця за стільки смертей майданівців також......а простого селянина за мішок вкраденої картоплі можуть одразу засадити(((

    Правдолюб reply фанатка

    Ти тупа як дуб. Тобі подібні також. Вину людей потрібно доводити, а не визнавати людей злочинцями і саджати, бо так повідомили у ЗМІ, що людина злочинець. Не довели вину Червонюка, беркутівця та інших, отже не винні і крапка. Якщо з беркутівця вирішили зробити цапа-віддувайла, то ті хто підтримує такі дії нічим не кращі від тих, хто насправді організував розстріли на майданах.

    UkrRiot reply Правдолюб

    Вину Червонюка довели - він злочинець. Не вводь людей в оману.

    UkrRiot reply UkrRiot

    Просто ще не сидить. Але попереду ще апеляція

    Правдолюб reply UkrRiot

    Справа білими нитками шита. Швидше за все все таки підкуп Крушельницькими був суддів. І апеляція вже, до речі. була.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up