Чому Корнійчук не погодив кандидатуру Грушки на посаду голови Держпродспоживслужби Хмельниччини

Чому Корнійчук не погодив кандидатуру Грушки на посаду голови Держпродспоживслужби Хмельниччини
  • На посаду голови Держпродспоживслужби претендував Василь Грушка.
  • Кандидатура викликала невдоволення серед громадських організацій.
  • Голова Хмельницької ОДА знайшов дві причини, аби не призначати чиновника.

Головне управління Держпродспожив служби в Хмельницькій області мав очолити Василь Грушка. Він пройшов конкурс по відбору на цю посаду і вже готувався зайняти нове керівне крісло. Але кандидатуру не погодили в Хмельницькій ОДА. Чому так сталося, vsim.ua розповіли у адміністрації.

 - Голова облдержадміністрації не погодив кандидатуру Василя Пилиповича Грушки. Пояснюється це тим, що у кандидата на посаду недостатній рівень фахових знань. Також таке рішення аргументується гострою протестною реакцією зі сторони громадських організацій, - розповіла vsim.ua начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Інна Михайлова.

Реакція громадськості на можливе призначення Василя Грушка має декілька причин. На думку представників «Автомайдану», він тісно пов'язаний із екс-головою Хмельницької ОДА, «регіоналом» Василем Ядухою. У ГО «Стоп корупціЇ» переконують, що чиновник часів Януковича був замішаний у ряді корупційних схем.

Відео дня

 - Призначення чиновника, який вже до того засвітився у вкрай корупційних схемах на таку посаду... Це абсурд. Ну давайте педофілів призначати директорами дитсадочків, наркоманів відправимо служити у відділ поліції по боротьбі з наркотиками, а алкоголіків призначимо директорами горілчаних заводів, - розповідає vsim.ua голова місцевого осередку ГО «Стоп корупції» Артур Сторожук. - Занадто одіозна фігура як для такої посади. Тим більше посада максимально ризикована з точки зору можливої корупції.

Василь Грушка за освітою ветеринар. Протягом п’яти років був мером Хмільника, що на Вінничині. За повідомленнями видання «20 хвилин», за період своєї роботи він запам’ятався скандалом із дельфінарієм і тим, що мав більшу зарплату, ніж тодішній мер Вінниці Володимир Гройсман.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергій Якубенко

    люди зверху міняються, а фігню роблять одну і ту ж саму. Знайомі все більше говорять і чують про новий майдан.
  • Діана Граділь

    А хто його сюди спрямував
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up