Де у Хмельницькому продаватимуть ялинки — перелік локацій

Де у Хмельницькому продаватимуть ялинки — перелік локацій
  • Із 4 по 31 грудня у Хмельницькому працюватимуть ялинкові ярмарки.

  • Подаємо перелік місць, де хмельничани зможуть придбати хвойні деревця. 

У Хмельницькій області офіційно розпочали сезон продажу новорічних ялинок. Точки продажу від лісівників розміщені по всій території регіону. Та й у Хмельницькому торгівля ялинками розпочалась у понеділок, 4 грудня. Продаватимуть новорічних красунь до 31 грудня. Придбати хвойне деревце можна буде у різних мікрорайонах міста, повідомляють у мерії.

Де купити ялинку в Хмельницькому

Наразі у міськраді погоджено 11 точок для торгівлі натуральними ялинками, виробами з натуральних ялинок, сувенірною продукцією. Вони працюватимуть за такими адресами:

  • Відео дня
    /li>

Цьогоріч серед переліку точок немає локації біля ТЦ “Либідь Плаза”. Однак, на парковці біля торгового центру вже почали монтувати дерев’яні будиночки. Хоча дозволу від управління торгівлі Хмельницької міської ради на це немає. Що відомо за продаж на цій ділянці читайте в окремому матеріалі. 

Також нагадаємо, що ялинку на Хмельниччині можна купити й безпосередньо у лісівників. Цього року працюватиме 19 торговельних точок. У асортименті - ялина, ялиця та сосна. Деякі філії також реалізовують ялинки у горщиках. Ціни наразі не зазначають. Торік ялинки у лісівників коштували від 75 до 180 гривень за метр з ПДВ. Перелік локацій з контактами лісівників читайте за посиланням

Куди звертатися, щоб торгувати ялинками в Хмельницькому

Додамо, що розміщення різдвяних ярмарків з продажу ялинок у Хмельницькому здійснюється відповідно до рішення міської ради «Про затвердження Положення про порядок організації та проведення масових заходів у місті Хмельницькому».

Підприємцям, які хочуть продавати “живі” ялинки, слід подати на ім'я міського голови письмове повідомлення про проведення масового заходу у Хмельницькому та внести визначену плату за проведення заходу. Також підприємцям необхідно утримувати торгове місце в належному естетичному вигляді, прибирати та вивозити сміття і відходи після закінчення торгівлі.

Розміщення торгівців за однією адресою здійснюється в залежності від наявності вільних місць та займаної площі. Крім того, продавати натуральні і штучні ялинки можна на ринках міста.

Прийом повідомлень наразі триває. Тож охочі торгувати ялинками можуть звернутись до управління торгівлі Хмельницької міської ради для отримання більш детальної інформації за номером телефону: 65-61-26.​​

Нагадаємо, цьогоріч в Хмельницькому також не встановлюватимуть штучну двадцятиметрову ялинку та не організовуватимуть різдвяного ярмарку. Натомість прикрасять одну із живих ялинок в сквері імені Шевченка. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up