Дебати Зеленського і Порошенка: які ваші враження?

Дебати Зеленського і Порошенка: які ваші враження?
  • На НСК “Олімпійський” відбулися дебати між кандидатами на пост президента України.
  • Діліться враженнями від перегляду прямої трансляції на нашому сайті.

На НСК “Олімпійський” добігли кінця дебати між кандидатами у президенти України. У кожного претендента був час на те, щоб висловити свою думку, поділитися планами та запитати про наболіле у свого опонента. Українці мали можливість спостерігати за прямою трансляцією події в режимі онлайн.

Для тих, хто не встиг до початку показу чи пропустив трансляцію в прямому ефірі пропонуємо переглянути відео на нашому сайті. Включення зі стадіону починається з 8-ї хвилини.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">Друзі, які ваші враження від дебатів? Діліться у коментарях на нашому сайті.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (175)
  • Ксенія

    Люди, схаменіться.Уже сьогодні, на наступний день після виборів ваш Зеленський каже, що знизити тарифи на комунальні послуги-це не його прерогатива, вирішити війну якнайшвидше - неможливо,  і всяке інше, що він там обіцяв. Просто думаючі  люди знали це одразу, а вас знову розвели!!! Жаль, що іншим людям прийдеться мучатись через ваші необдумані невиважені рішення.
  • валентина

    теперь фермеры вам за паи  меньше за платят,потому что посевная компания, а бензин подорожает, в пять раз, а ещё нужны деньги будут на армию, потому что бюджет армии 2 млд грн заберет коло в приватбанк своих денег из казны и ведёт вам налог на деньги с паев, земли много, денег вернет немерено, получите теперь не по пять см высотой по пятисот грн, а только полтора за паи
  • валентина

    Кто там ещё был недоволен, а , бабульки с села, щас по открывают вам там аптеки, будете знать почем болезни стоят!! Плохо им живется, ага , щас на кладбища на кислотные салатовые китайские пласмасовые лапухи по пять тыс за платят, детки их на новый год по шесть подарков в одни руки получили, и шесть на паску получат и на мвосьмое марта и на день рождения от одного фермера, от головы сельские рады, от орендаря, от депутата обл рады, от депутата район рады, от местного балатующегося депутата, от лабасюка, от береги, падают подарков целую кучу, сорок учителей на четырнадцать детей школы, а на детский садик по двенадцать детей групп две нянечки и два воспитателя и школьный автобус завозить и привозит и детей и мам , и им так плохо,что плодятся как короли, девать некуда , выдут на улицу, везде всех, то петухкурицу,тосвинсвинью,тобыккорову,токозелкозу,, никаких забот, только действия туда сюда туда сюда повторяй , на свежем 35% кислороде, на екопродуктах,на чистой небольной печени!!!

    Иван Иванов reply валентина

    швидше гайда до лікарні, поки ще медицина безкоштовна. бо потім не вилікують
  • Віта Іськова

    Я просто в шоці обернутися жопою до людей .Позор...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up