ДТП і напад на валютника. ТОП-5 найпопулярніших новин на “ВСІМ” за тиждень

ДТП і напад на валютника. ТОП-5 найпопулярніших новин на “ВСІМ” за тиждень
Фото ілюстративне
  • Відібрали для вас ТОП-5 новин тижня, що минає.

Щотижня ми готуємо для вас підбірку новин, які ви читали найбільше. Цього разу до топу потрапили публікації про дві ДТП, одна з яких - зі смертельним наслідком, напад на хмельницького валютника і подробиці моторошного вбивства двох вінничанок. 

1. У ДТП на Озерній постраждала жінка

Відео дня

Дорожньо-транспортна пригода трапилась на вулиці Панаса Мирного. Під колесами автомобіля "Audi A4" опинилась 34-річна жінка. За інформацією правоохоронців, пішохід переходила дорогу в невстановленому для цього місці. Внаслідок події постраждалу з травмами забрали до лікарні.

2. Напад на хмельницького валютника: забрали 50 000 $

Поліція затримала банду, яка регулярно нападала на валютників. Під час досудового розслідування встановили, що група причетна до кількох випадків нападів  у Львові та Хмельницькому. У нашому місті вони відібрали у валютника 50 000 доларів США.

3. Сектант-канібал вбив 30-річну Катерину та її 10-річну доньку: розповідаємо деталі

В очереті на Хмельниччині знайшли рештки дівчинки, а біля Києва - її застрелену маму.
Підозрюваних у цій тривалій справі було двоє: коханець убитої та його подруга-сектантка. Розповідаємо жахливі подробиці трагедії. 

4. У новому хоспісі за 1,9 мільйона доглядатимуть хмельничан, які приречені на смерть

У будівлі колишнього протитуберкульозного диспансеру на Житецького відкрили новий медзаклад - відділення паліативної та хоспісної допомоги, що працюватиме на базі міської лікарні. Там лікарі надаватимуть допомогу важкохворим з прогнозованим летальним наслідком. Дізнавайтесь подробиці з нашого матеріалу. 

5. У Хмельницькому районі не розминулись “Mazda” з вантажівкою. Є загиблий

Смертельна аварія трапилась на дорозі М-30 поблизу села Гелетинці Хмельницького району. Там зіткнулись легковик Mazda і вантажівка. Постраждали 26-річна жінка і 2-річна дитина. Їх з понівеченого салону деблокували рятувальники. На жаль, 31-річний водій легкового автомобіля загинув. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up