Дзеркальний туалет у парку Чекмана. Що ви про це думаєте? (ОПИТУВАННЯ)

Дзеркальний туалет у парку Чекмана. Що ви про це думаєте? (ОПИТУВАННЯ)
  • Незвичайний дизайн туалету за 620 тисяч привернув увагу хмельничан.

  • Люди ставляться до нього по-різному.

  • А що про це думаєте ви?

У парку імені Чекмана завершується встановлення нового туалету. Він розташований неподалік входу біля головної алеї. Його особливістю, яка привернула увагу хмельничан, є дзеркальні зовнішні стіни. У коментарях містяни висловлюють здебільшого негативне ставлення.

Зокрема, вони пишуть, що дзеркала будуть постійно бруднитися і їх можуть розбити, туалет буде важко знайти. Втім, є й позитивні відгуки. Дехто ж жартує, що туалет стане черговою фотозоною.

До слова, технічне завдання модульної кабінки передбачає використання для зовнішніх стін триплексного скла товщиною 6 міліметрів. Триплекс складається зі щонайменше двох шарів скла, які склеєні між собою. Його використовують у випадку, коли потрібне міцне скло, яке при розбиванні не утворює уламків. Прикладом використання триплексу є лобове скло автомобіля.

Відео дня

Загалом вартість нового туалету в парку Чекмана складає понад 620 тисяч гривень. Ця сума включає облаштування майданчика під встановлення, а також придбання модульної кабінки та обладнання для очищення стічних вод. Обслуговуванням вбиральні займатиметься комунальне підприємство «Парки і сквери міста Хмельницького». Для відвідувачів туалет буде безкоштовним.

А як ви ставитеся до дизайну нового туалету? Голосуйте та пишіть коментарі.

Опитування

Як вам «дзеркальний» туалет у парку Чекмана?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (143)
  • Антоніна Іванова

    І всередині
  • Игорь Панасюк

    Оху&но
  • Саша Кононенко

    Супер
  • Alena Dekalyuk

    А в середині є гаряча вода, папір і приємний запах?

keyboard_arrow_up