Голова хмельницького «Автомайдану» сплатить штраф за паління шин під прокуратурою

Голова хмельницького «Автомайдану» сплатить штраф за паління шин під прокуратурою

Через місяць після акції протесту під прокуратурою її організатор отримала «лист щастя» від поліції. За паління шин Вікторії Середюк доведеться сплатити штраф.

 Гаряча акція під Хмельницькою обласною прокуратурою не пройшла безслідно для її організатора. За паління шин активістка Вікторія Середюк може сплатити штраф від 340 до 1360 гривень. Поліція склала на хмельничанку адмінпротокол за порушення правил благоустрою міста. Вікторія Середюк вважає, що зроблено це було під тиском обласного прокурора Олега Синишина. Саме його відставки вимагали активісти, які й організували акцію протесту.

 В прокуратурі такі звинувачення відкидають. Вважають, що всі мають бути рівні перед законом.

Відео дня

 - Жоден працівник Хмельницької обласної прокуратури не звертався до правоохоронних на рахунок Вікторії Середюк. Порушення у її діях зафіксувала поліція. Тому на неї і було складено відповідний протокол, - прокоментували «ВСІМ» в прес-службі Хмельницької обласної прокуратури.

Активістку здивувало і те, що протокол було складено з таким запізненням. Акція протесту під прокуратурою була проведена ще 5 квітня. Адмінпротокол вона отримала лише 11 травня. В поліції «ВСІМ» пояснили, що все згідно закону.

 - Факт порушення було зафіксовано в день, коли воно було скоєно. Його було внесено до журналу єдиного обліку. Далі, згідно встановленого порядку, протягом двох місяців особа, яка вчинила правопорушення, може бути притягнута до відповідальності, - розповіла «ВСІМ» речник міського відділу поліції Катерина Терещенко.

 Суму штрафу для Вікторії Середюк встановлюватимуть на засіданні спеціальної комісії Хмельницької міськради. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    бідна вікуся
  • PAL

    Смешно слышать от наших прокуроров, что все равны перед законом. Гореть этим прокурорам на кострах.
  • Анонім

    в Гереги її так виховали. Бігає як корова нездояна від одних горлохватів до інших олігархів.

    Анонім reply Анонім

    100% і вирішує свої шкурні питання
  • Анонім

    А вихована яка. То це так у Європі, коли потрібно сплатити податки чи штраф люди себе ведуть? Показують середній палець?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up