Готуйтеся! З 10 лютого можна буде проголосувати за бренд Хмельницького

Готуйтеся! З 10 лютого можна буде проголосувати за бренд Хмельницького
Фото: urban.vn.ua
  • За два місяці в Агенції розвитку міста, яка займається брендом, отримали 21 конкурсну роботу.
  • Свої ідеї відправляли не лише хмельничани, але й дизайнери та художники з Вінниці, Львова і Києва. 
  • Зараз роботи оцінює конкурсна комісія. Відберуть до 5 кращих ідей бренду. 
  • Вже з 10 лютого за них можна буде проголосувати. 

В стратегії розвитку Хмельницького до 2025 року прописали брендування міста. Міська рада запланувала, щоб і Хмельницький мав свій логотип і слоган. З'явитись він має у 2018. Розробкою бренду займається Агенція розвитку міста. Ще у листопаді минулого року запустили опитування хмельничан, яким вони бачать Хмельницький. Після того провели бренд-сесію, на яку запросили місцевих підприємців, культурних діячів, громадських активістів. З ними обговорили їхнє бачення бренду міста. Пропозиції та ідеї сформували у технічне завдання. 

12 грудня стартував конкурс серед дизайнерів та художників. Вони мали не лише запропонувати графічний логотип і слоган, але й показати, в якій кольоровій гаммі і де саме він може використовуватись. На подачу робіт вони мали два місяці. Прийом тривав до 5 лютого. Зараз конкурсна комісія розглядає подані ідеї та виставляє оцінки. За кожну роботу можна поставити до 70 балів. 

- Ми отримали 21 роботу. Учасники з різних міст. Це і Хмельницький, Вінниця, Львів, Київ. Роботи в більшості досить якісні. Є декілька аматорських. Зараз журі оцінює їх. На інтернет-голосування ми плануємо виставити від 3 до 5 найкращих робіт, які наберуть найбільше балів, - розповідає директор Агенції розвитку міста Леся Герасимчук.

Відео дня

Склад організаційного комітету

Голова - Гончарук Володимир Володимирович – заступник міського голови

Члени:

  • Новодон Оксана Юріївна – начальник Управління економіки ХМР
  • Алан Майкл Янг – доброволець Корпусу Миру США (Peace Corps) в Україні
  • Ромасюков Артем Євгенович – начальник Управління культури і туризму ХМР
  • Герасимчук Леся Олександрівна – директор КУ ХМР «Агенція розвитку міста»
  • Кухар Ірина Ігорівна - інспектор управління з питань державного архітектурно- будівельного контролю ХМР
  • Райфшнайдер Дмитро Ральфович – архітектор, співзасновник архітектурної групи RDA group
  • Демчук Олег Віленович– директор ГО «АСТАР»
  • Кушнір Степан Сергійович - голова правління ГО “Хмельницький молодіжний клуб розвитку”

Вже завтра, 9 лютого, кращі роботи планують виставити на сайт Бренду міста. А з 10 лютого за нього можуть проголосувати хмельничани. Аби голос зарахували, потрібно буде авторизуватись через соцмережі. Голосування триватиме до 19 лютого. Таким чином, вже 20 лютого буде відомо, яким ж буде бренд Хмельницького. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Поки комісія ні бе, ні ме, ні ніхт ферштейн. Завітайте і проголосуйте сюди: https://petition.president.gov.ua/petition/42484

    Андрей Зоин reply Анонім

    а цей ваш танцюра часом сам не голубий?
  • Валентин Відоменко

    Склад комісії просто "радує око", де маркетологи, як повинні будуть те що там наприймають оживляти і втілювати у життя, а простіше кажучи продавати потенцйійним споживачам, де дизайнери і художники які мають в подальшому опрацьовувати матеріали (іміджева та поліграфічна продукція, веб-дизайн з подальшим адаптивом під різні гаджети), де хоча б один поліграфіст який розтлумачить на пальцях які кольори надрукуються на пантоні, а які через CMYK і навпаки... як і було вже сказано раніше, ніхто не має тями навіщо той бренд потрібен, як його реалізовувати і що взагалі з ним робити.



    Сядуть, проголосують від фонаря і на тому все скінчиться, одне суцільне профанство.

    Stanislav Shangin reply Валентин Відоменко

    Уже есть результат.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up