Пропонуйте логотипи! У Хмельницькому стартував конкурс на розробку бренду міста

Пропонуйте логотипи! У Хмельницькому стартував конкурс на розробку бренду міста
Фото: https://uatalks.com
  • До 5 січня хмельничани можуть подавати роботи на конкурс з розробки бренду міста. 
  • Вони мають показувати як історичні, так і економічні особливостіХмельницького. 
  • Кращу ідею будуть втілювати вже з березня 2018 року. 

Бренд Хмельницького має з'явитися вже наступного року. В міській раді зробили соцопитування, аби дізнатись, що хочуть бачити хмельничани. Його проводили і у форматі анонімного, і у форматі відкритого в соцмережах. Крім того, 21 листопада провели стратегічну сесію та зібрали думки представників культури, бізнесу, освіти та міського господарства. Пропозиції та зауваження сформували у технічне завдання. 

Читайте також: Волонтери розповіли, яким бачать розвиток Хмельницького

Запустили конкурс для дизайнерів і художників

Сьогодні, 12 грудня, стартував творчий конкурс на розробку бренду Хмельницького. До нього запрошують дизайнерів та художників з усієї України. В міській раді визначили, що бренд має відображати конкурентні переваги міста. Це економічний та рекреаційний потенціал, географічне положення, історико-культурна унікальність, ідентичність хмельничан, сучасний вектор розвитку міста. 

Відео дня

Учасники конкурсу мають запропонувати графічний логотип. Ним може бути будь-яка комбінація позначень - емблема, слова, літери, цифри, зображувальні елементи, комбінації кольорів. Головне, аби вона змогла передати унікальність міста та ідентифікувати його серед інших. 

Конкурс триватиме до 20 лютого

Конкурс проходитиме у три етапи. З 12 грудня по 5 лютого будуть приймати роботи. Потім протягом трьох днів оргкомітет має обрати до 5 найкращих робіт і оприлюднити їх для обговорення. Після цього запустить інтернет-опитування хмельничан. Таким чинром, вже з 20 лютого буде відомо, яким буде бренд Хмельницького. 

Конкурсні роботи з позначкою «Відкритий творчий конкурс на визначення розробника бренду і брендбуку для міста Хмельницького» потрібно надіслати на електронну пошту [email protected], заповнивши заявку на участь у конкурсі. Пізніше роботу потрібно буде подати і на CD/DVD носіях за адресою: 29000, Україна, м. Хмельницький, вул. Гагаріна 3, Комунальна установа Хмельницької міської ради «Агенція розвитку міста».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up