Хмельницький «проінспектували» гості із Старобільська

Хмельницький «проінспектували» гості із Старобільська
Представники міста-побратима були вражені від побаченого і розповіли про майбутні плани співпраці.

6 квітня Хмельницький  відвідали представники Старобільська, міста-побратима нашого обласного центру. Вони відвідали міські поліклініку №2 та комунальне підприємство «Теплокомуненерго».

- Ми були приємно вражені від побаченого. Особливо сподобались котли, які використовуються для обігріву в Хмельницькому. На жаль, наш бюджет ще не дозволяє встановити подібну техніку в нашому регіоні, - розповідає перший заступник Старобільської райдержадміністрації Олександр Калінін.

Для покращення співпраці між молоддю обох міст буде проведено відкритий онлайн-урок. Участь в ньому візьмуть учні однієї із шкіл Старобільска та юні хмельничани. Хто саме буде представляти Хмельницький - ще невідомо. Головними кандидатами є гімназія №1 та гімназія №2. Подібне онлайн-спілкування між містами-побратимами уже проводилося в березні цього року.

Відео дня

9 травня Хмельницький відвідає ще одна делегація із Старобільська. До неї увійдуть художні колективи із міста на Луганщині, які візьмуть участь у святковому концерті до Дня Перемоги. Також міською радою Хмельницького планується забезпечити відпочинок та оздоровлення для групи дітей із Старобільська, які влітку мають приїхати до дитячо-юнацького комплексу «Чайка».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    А КОЛИ ПОЧНУТЬ ВИДАВАТИ  ГРОШІ ДІТЯМ ТИХ БАТЬКІВ ЯКІ БУЛИ В КОНЦТАБОРАХ В НІМЕЧЕННІ ЯК В ІНШИХ ОБЛАСТЯХ ПО 3000 грн в міс!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonymous

    Також міською радою Хмельницького планується забезпечити відпочинок та оздоровлення для групи дітей із Старобільська, які влітку мають приїхати до дитячо-юнацького комплексу «Чайка».-





    нашош тож так А ШО ДЛЯ ХМЕЛЬНИЧАН ЗРОБИЛИ ??? ШО ХМЕЛЬНИЧАНИ ОТРИМАЮТЬ ???
  • Anonymous

    До неї увійдуть художні колективи із міста на Луганщині, -



    так їм фігово що танцювати приїдуть
  • Анонім

    добрі кроки до єднання

    Valera Rosanov reply Анонім

    ну да. а то были как будто с разных стран.

    Анонім reply Анонім

    чередная показуха. Лучше б денег им дали.

    Valera Rosanov reply Анонім

    так дали им но не денег

    много гумпомощи предоставили

    и очень благодарны нашему городу за это

    а если тебе лиш бы негатива поискать и поср.ть то иди как ты в туалет

    там место для такого
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera 14:39 Один загиблий та важко травмована неповнолітня пасажирка: судитимуть водія позашляховика 13:59 Пораненим бійцям на Хмельниччині влаштували екскурсію та відпочинок з риболовлею 13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ 13:12 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 2 червня вразить хмельничан трюками на межі людських можливостей (новини компаній) 12:28 На фронті загинув працівник «Хмельницькводоканалу» Михайло Василишин 11:22 У Хмельницькому районі зіткнулись трактор і «BMW». Є постраждалий play_circle_filled 10:19 Смертельна ДТП на Хмельниччині: чоловік випав з мотоблоку 09:31 У Хмельницькому районі засудили «закладчицю» з Полтавщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up