Хмельницькою Самообороною керуватиме засновник таксі (ВІДЕО)

Хмельницькою Самообороною керуватиме засновник таксі (ВІДЕО)
На загальних зборах самооборонівці вибрали нового керівника. Із трьох запропонованих кандидатур з другої спроби члени громадської організації обрали Андрія Гаврилюка.

На посаду командира претендували діючі члени громадської організації «Хмельниччина. Самооборона і контроль»: колишній беркутівець, викладач та підприємець Віктор Данилевський , колишній міліціонер та підприємець  Юрій Луцюк,  керівник однієї із служб таксі Андрій Гаврилюк та  Віктор Ноль, який одразу ж самоусунувся від перегонів.

Обговорення претендентів затягнулося майже на дві години. Самооборонівці розбилися на два табори,  з яких переважна більшість   підтримувала керівника Штабу Віктора Данилевського, інші ж виступали за керівника Народного контролю Юрія Луцюка. Втім, другому кандидату «закидали» відсутність на столичному Майдані і неправомірні дії під час поїздки на славутський ринок.

Відео дня

Нагадаємо, 18 травня на ринку у Славуті самооборонівці під керівництвом Юрія Луцюка начебто вимагали від бізнесменів укласти якісь «незрозумілі угоди».

«Які угоди планували укласти Іван Кушнір та Юрій Луцюк достеменно не відомо. Можемо лише запевнити Вас у тому, що дійсно на штаб 17 травня зателефонував Юрій Луцюк та попросив на ранок 10 бійців, проте для чого, нормально не роз’яснив. Черговий координатор Роман Криштофор одразу про це сповістив начальника штабу Віктора Данилевського. Той у свою чергу повідомив, що йому нічого не відомо стосовно м. Славути та нехай Ю. Луцюк особисто йому зателефонує та докладе ситуацію. Проте дзвінок так і не пролунав. Дії були вчинені самовільно, без погодження», - йдеться у заяві на офіційному сайті громадської організації «Самооборона і контроль».  

 Після низки запитань з приводу поїздки у Славуту, за кандидатуру Луцюка проголосувало 18 самооборонівців із близько сотні присутніх.  Данилевський отримав   81 голос, а Гаврилюк -  73. Після того, як кількість «за» і «проти» озвучили, Луцюк знявся з перегонів та «подарував» свій голос Гаврилюку.  Після такої заяви ситуація дестабілізувалася. Щоб зняти напругу та заспокоїти присутніх, Віктор Данилевський відмовився від вакантної посади і керівником став Андрій Гаврилюк. Результат виборів задовольнив обидві сторони.

Нагадаємо, 3 травня керівник «Хмельниччина. Самооборона і контроль» Юрій Смаль  заявив, що знімає з себе повноваження керівника організації.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Anonymous

    опг удар, Гаврилюк з Удару
  • Anonymous

    оце так
  • Anonymous

    .
  • Anonymous

    Можливо ця організація вичерпала свій ресурс?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 20:12 У Хмельницькій міській лікарні відкрилось нове терапевтичне відділення (ФОТО) 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up