Хмельничани штурмують “Кредобанк” заради виїзду за кордон

Хмельничани штурмують “Кредобанк” заради виїзду за кордон
  • Поблизу “Кредобанку” вишикувалися десятки містян.
  • Прийшли, аби оплатити візовий збір.

Дощі та холодне повітря не завада тим, хто стоїть в черзі біля “Кредобанку”, що на Проскурівського підпілля. Фото із десятками містян біля дверей закладу з’явилися в соцмережі Facebook. Одна із користувачів опублікувала його на своїй сторінці, написавши: “Карантин - всьо?” Адже на світлині видно, що жоден не дотримується соціальної дистанції. 

На момент нашого прибуття до “Кредобанку”, біля дверей все ще стовбичили люди. Більшість з них були без захисних масок. Що й мовити про безпечну відстань одне між одним? “Живої” черги між людьми не було. Адже час від часу виходив працівник банку й кликав когось із натовпу. 

Відео дня

На запитання “що тут відбувається?” охочих відповісти виявилося не багато. Натомість деякі уникали контакту, відходили в бік чи відповідали щось на кшталт: “Не ваша справа”. Та все ж знайшлися ті, хто зумів розповісти навіщо прийшов до банку. Наприклад, хмельничанки Альона і Леся. Хоч і зробити їхнє фото вони відмовилися, та про мету свого візиту повідомили.

За словами хмельничанок, вони прийшли, аби здійснити платіж за послуги прийому візових анкет. “Ми подаємо на візу”, - кажуть Альона і Леся. Роблять це, щоб поїхати на заробітки. Під час розмови з’ясувалося, що жінки вже не вперше відправляються на роботу за кордон. Раніше вже були в Польщі та в Німеччині. До якої країни поїдуть далі - поки не вирішили. Адже нині чекають на одного: щоб відкрили кордони. 

Таких як Альона і Леся тут десятки. Серед натовпу стоять як молоді люди, так і старшого віку. Однією із них є пані Валентина. Жінка каже, що карантин поставив її життя на паузу, бо залишилася без роботи. 

Те, що сьогодні утворилася черга біля банку - не дивно. Адже на сайті “Кредобанку” повідомили: “Від сьогодні, 2 червня, відділення Кредобанку відновили прийом платежів за послуги Пункту прийому візових анкет (ППВА). У зв’язку з великою кількістю охочих здійснити платіж просимо вас заздалегідь планувати свій візит до відділення та при можливості відкласти візит на 1−2 дні, щоб уникнути черги”.

Банк відновив роботу у зв’язку із послабленням карантинних заходів. Разом із тим на їхньому сайті йдеться, що протягом тижня запрацює онлайн-прийом платежів. Ймовірніше за все черги біля відділень зменшаться. А от чи зменшиться кількість тих, хто прагне виїхати за кордон - питання без відповіді. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (59)
  • Руслан Иванов

    Зеленского туда хай гляне як вин людей вернув.
  • Wolf Wolf

    Сейчас 50% украины за кордон смоится.. Как в конце 90х.,
  • Віталій Кочмарук

    НАШ НАРОД ПРОДАЖНИЙ НАВІТЬ МАМУ РІДНУ ПРОДАСТЬ РАДІ ВИГОДИ!!!!! НЕ НЕ СЕКРЕТ НІ ДЛЯ КОГО. Я НЕ ПРОВСІХ НО БІЛЬШІСТЬ ТАК

    Панас reply Віталій Кочмарук

    Брэд Віталій Кочмарук несете наш народ супер, а ось чинуші мародєри, ..за 29 років с..издили усе.,
    І люди їдуть і правильно роблять.
  • Наталия Врублевская

    З одної сторони людей розумію, ціни захмарні, квартплати це капець, а заробити в нас можна 5-10 тисяч максимум, а людям хочеться кращого собі і дітям. Вина лише на державі, а люди виживають

    Денич reply Наталия Врублевская

    Це все перебільшено, без напряга можна мати 15000 в Хм, а в ту Польщу треба ще їхати, втрачаються місяці поки без роботи, сімї не бачити. Це все відмазки, прекрасно можна жити і тут

    Ілля Мартинюк reply Денич

    І де це можна мати 15 тисяч ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up