Переламані руки і ноги: до травмпункту звернулось вже більше сотні хмельничан

Переламані руки і ноги: до травмпункту звернулось вже більше сотні хмельничан
  • З самого ранку у міському травмпункті довжелезні черги.
  • Люди приходять з переломами ніг, рук і різними вивихами.
  • Лікарі кажуть, такої рекордної кількості пацієнтів ще не було.

 

З самого ранку негода підкинула хмельничанам чимало проблем. Дістатись на роботу з дому було завданням не з легких. Вулиці, тротуари перетворились у справжню ковзанку. Не допомагали ані пісок, ані сіль, якими комунальники посипали дороги. У соцмережах містяни почали ділитись враженнями від жахливої погоди. Жертвами ожеледиці стало більше 120 людей. І це лише за півдня. Журналісти vsim.ua вирішили подивитись, скільки травмованих звернулось за допомогою до медиків.

У міському травмпункті не проштовхнутись. З усіх сторін лунає "Хто крайній на перев’язку, рентген?". Люди сваряться і "горою стоять" за своє місце у черзі. Такої тисняви тут ще не було. 

У когось ноги в гіпсі, хтось стрибає на одній нозі від болю, інших вивозять з кабінету на візку. 

Відео дня

Найчастіше приходили з переломами ніг- Так впав, що від болю іскри з очей летять, - говорить своєму товаришу чоловік, на вигляд років 35. 

Черга постійно збільшується. Хтось чекає на прийом близько двох годин, дратується. Прибулі - переважно люди старшого віку, як чоловіки, так і жінки. Через вікно видно, як одне за одним приїжджає таксі. Привозить постраждалих. "Новенький"у черзі, коли побачив таку кількість людей жартує, що прийде завтра.

Хмельничанці Ірині 32. Вона одна з наймолодших пацієнтів сьогодні. Розповідає, впала на проспекті Миру, коли вела дитину в садочок. Як це сталось, жартує "впала, отямилась, гіпс".

Завідуючий міським травмпунктом Руслан Колєсніков не має і хвилини перепочити. Тут він фіксує гіпс, там записує пацієнтів і за хвилину приймає вже інших пацієнтів. За його словами, з 9:00 до 15:00 звернулось вже 120 людей. Це при тому, що в середньому приймали близько 60 людей за один день.

- Це дуже велика цифра. Практично рекордна кількість. Усі падають на вулиці. Переважно старші люди. Десь від 60 років. З усіх 120 людей, лише 15 без переломів. Більшість ламають ноги. Одразу накладається гіпс. 10 людей довелось навіть госпіталізувати, - розповідає лікар. 

У міському травмпункт найбільше пацієнтів у віці 60-70 років

Тут пацієнтам накладають і фіксують гіпсЧерга до кабінету №1 трохи зменшилась близько 16:00

У травмпункті сьогодні безперервний потік людей

Біля травмпункту багато припаркованих автомобілів, когось забирає і привозить таксі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up