Хмельницькому художнику Миколі Мазуру потрібна кров

Хмельницькому художнику Миколі Мазуру потрібна кров
Народний художник України, хмельничанин Микола Мазур терміново потребує донорської крові. Митець опинився на хірургічному ліжку. Рідні просять усіх небайдужих допомогти.

У художника виявили шлункову виразку, йому вже зробили кілька операцій. Про це розповіла "ВСІМ" донька пана Миколи Оксана.

- У батька була шлункова кровотеча. Була вже одна операція і вчора зробили повторну. Лікарі прокапали препарати крові, однак можливо знадобиться ще, - говорить Оксана.- Потрібно 10 донорів.

Кров необхідно здати завтра, 10 вересня, до обіду. Група крові та резус значення не має. При собі мати паспорт.

Відео дня

 Деталі можна дізнатись за телефоном (093) 391 09 30, Оксана (донька).

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Зичимо Миколі Івановичу якнайскорішого одужання!
  • Anonymous

    Дуже шкода, дуже шкода !!, що такий відомий!!!, такий талановитий!!!



    і помре, невижеве,





    ще і гроші здеруть врачі і ліків на три простені(аркуши) заставлять купити, що через аптеки перепродати

    Анонім reply Anonymous

    що ви городите, телепню???Він обов'язково видужає
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up