"Хто тут кому рукавичку кидає?": борець Грицай записав нове звернення до Усика

"Хто тут кому рукавичку кидає?": борець Грицай записав нове звернення до Усика
Фото: Спорт - Politeka
  • Борець вільного стилю з Шепетівки Богдан Грицай продовжив заочну словесну дуель з Усиком та прокоментував пропозицію боксера Усика битися за правилами боксу.
 

Борець Богдан Грицай з Шепетівки записав нове відеозвернення до Олександра Усика. Як зазначив Грицай, це стало його відповіддю на нещодавній відеоролик Усика.

  • "Я, Богдан Грицай, звертаюся до Алєксандра Усика у відповідь на його відеозвернення, яке виглядає так, що було адресовано мені. Схоже, що цей ролик Усика знімали російські політтехнологи, які, як і я, є великими шанувальниками Джоан Роулінг і Гаррі Поттера, і використовують прийом "Той-Кого-Не-Можна-Називати". У Росії, коли Путін звертається до свого опонента Навального, теж ніколи не називає його по імені. У нас Усик звертається до мене, не називаючи мого імені. Ну добре", - сказав Грицай.

Після цього борець підкреслив, що боксер засвоїв попередній урок, адже у своєму відеозверненні він визнав, що Крим — це Україна:

  • "По-перше, як я і підкреслював, ти зрозумів, що бої без правил, агресія і залякування людей — неприйнятні навіть для такого професійного боксера, як ти. По-друге, ти знову повертаєшся до визнання очевидного. Крим — це Україна. Він не Божий, він не загальний, Крим — Україна".

У кінці Грицай назвав неприйнятною пропозицію Усика битися за правилами боксу.  Адже, як він нагадав, на відео чітко видно, що людина заходить не в ті двері і Усик її нокаутує. Тож Грицай вкотре нагадав, що став тим самим "диванним експертом", який готовий увійти "не в ті двері", і додав, що бій між ним і Усиком все одно відбудеться.

Відео дня
  • "Де тут джентльменські правила? Пряме свавілля. Яка комісія? Які юристи? Що це за памперс на тобі? Хто тут кому рукавичку кидає? Який же це дешевий трюк. Я ж розумію, що тебе і в шахи вчили грати за правилами боксу. Підкреслюю: ми будемо битися без правил", - заявив Грицай.

Нагадаємо, кілька днів тому український борець Богдан Грицай викликав Олександра Усика на бій без правил. Однак після цього сам Усик заявив, що готовий битися тільки за правилами боксу.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Добрыня Орлов

    ,патриот, с комплексом неполноценности. Александру не стоит обращать внимание. Ему реклама, а Саше .... незачем
  • Alex Cube

    без правил так без правил. на месте усика я взял бы пистолет и просто пристрелил его)
  • Кирило

    Шикарне звернення, справжній козак
  • Elena Dostavka

    Ой,кто -нибудь наконец- объяснит этому ребенку,что провоцировать тоже надо уметь красиво. Дорывается,как гопота на раЁне))) Малой только позорится, уймите его уже
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up