Іноземці вражені танкістами з Хмельниччини (ВІДЕО)

Іноземці вражені танкістами з Хмельниччини (ВІДЕО)
Тут і далі фото зі сторінки 3-ї окремої танкової бригади

Іноземці з інших країн та континентів вражені досвідченістю наших воїнів та сподіваються, що війна швидко закінчиться, а Україна — відродиться й розквітне. 

Бійці 3-ї танкової бригади добре знані на Хмельниччині та по всій Україні. Серед них — 21-річний Віталій Тимощук, про якого знімали сюжет британські журналісти зі Sky News, миротворець та полковник ЗСУ Петро Скиба, досвідчений Валерій Жуковський та багато героїчних захисників, які щодня боронять рідну країну. Тут воював і загиблий Герой Едуард Садомський

Нещодавно на Радіо Свобода зняли сюжет про юних офіцерів та бійців 3-ї танкової, які вже мають досвід війни та надзвичайно застосовують свої навички. На їхньому рахунку – успішні бої, спалена російська бронетехніка, а їм немає й 30. 

Відео дня
v class="video-block">

Коротку версію цього сюжету про легендарну 3-ю окрему танкову бригаду опублікували англійською мовою і його встиг побачити чи не весь світ. 

— Історії наших козаків вразили людей на різних континентах, — пишуть на сторінці бригади. 

Ось що пишуть іноземці в коментарях до відео на YouTube:

А відважні танкісти тим часом щодня виставляють невеличкі відеоуривки своїх перемог над рашистами та впевнено йдуть до цілі. В коментарях їх підтримують рідні, друзі та звичайні небайдужі українці і щодня дякують хоробрим воїнам за те, що зустріли ще один ранок. 

Нагадаємо вам історію одного із бійців 3-ї танкової Валерія Жуковського. Військовий розповів як пішов на фронт та за що воює. А також про власну трагедію. Детальніше читайте в матеріалі Як живуть та воюють танкісти: історія Валерія Жуковського з Шепетівки.

А бригадиром 3-ї танкової є молодий 21-річний юнак Віталій Тимощук. Хоробрий військовий розповів про власні здобутки на війні та як вдалось поцупити ворожу техніку з-під носа росіян. А британський телеканал навіть зняв про нього сюжет. Про це можна прочитати у матеріалі Британські Sky News зняли сюжет про 21-річного танкіста з Хмельниччини. 

Воює в танковій бригаді і тендітна жінка Тетяна Гайдамашко. Вона — військовий лікар і мама 6-річної донечки. Хоробра жінка вже має медаль “За врятоване життя” від президента. Про своє життя та службу в танковій бригаді розповідає в матеріалі Рідні були в шоці: хмельничанка розповіла як стала військовим лікарем

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (84)
  • Анна Гладун

    Бережи їх Боже.Слава захисникам.
  • Любовь Шиготарова

    ЦЕ НАША ГОРДІСТЬ.ТАКІ МОЛОДЦІ.ГЕРОЇ УКРАЇНИ.ДАЙ БОГ ВАМ ПОДОЛАТИ ЦИХ ВИРОДКІВ КАЦАПСЬКИХ.
  • Ганна Поліщук

    Господи Боже Милосердний спаси і збережи та захисти наших дорогих захисників.
  • Валентина Лівіцька

    Божої допомоги всім нашим захисникам!

keyboard_arrow_up