Інцидент на пляжі: у Хмельницькому врятували п'яного чоловіка, який тонув

Інцидент на пляжі: у Хмельницькому врятували п'яного чоловіка, який тонув

Чоловік хильнув зайвого і пішов купатись на міський пляж. Але за 20 метрів від берега почав тонути. Його витягнули рятувальники. 

У спеку люди все більше нехтують правилами безпеки. Так і сьогодні, 22 червня, в обідню пору чоловік вирішив "охолодитись" спиртним, а потім пішов купатись на пляж. Заплив хмельничанин десь за 20 метрів, де почав тонути. В той час поруч пропливав катер рятувальників, які і витягнули чоловіка на берег та викликали швидку. Від госпіталізації він відмовився. 

- Близько 13:20 наші рятувальники побачили, що чоловік неадекватно поводився на воді. А потім пішов під воду. Водолаз відразу кинувся у річку і дістав його на берег. Приїхала швидка, але чоловік відмовився їхати у лікарню. З ним залишилися патрульні, вони просили його одягнутися та хотіли відвезти його додому, - розповідає "ВСІМ" заступник начальника Хмельницької міської комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об'єктах Юрій Голяш.

За 3 тижні, відколи офіційно розпочався купальний сезон, рятувальники витягли з води вже 11 людей. 

Відео дня

- Був випадок, що чоловік заплив до острова, а назад повернутись не міг. Ми його звідти забирали. Були такі ситуації, що люди не могли плисти, деяким ставало погано. Але це перший випадок за пляжний сезон, коли людина вже пішла під воду, - каже Юрій Голяш.

Нагадаємо, що сьогодні, близько обіду знепритомніла жінка на Кам'янецькій біля "Будинку побуту". "Швидка" їхала на виклик більше 20 хвилин. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up