Карантин, загризена чихуахуа та "спалах" вандалізму: ТОП новини тижня у Хмельницькому

Карантин,  загризена чихуахуа та "спалах" вандалізму: ТОП новини тижня у Хмельницькому
  • Тиждень приніс хмельничанам багато різнобарвних подій. Пропонуємо вам пригадати їх разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua.  

1. У Хмельницькому пройшов чемпіонат із рукопашного бою серед прикордонників. Близько 100 спортсменів із різних куточків України завітали до нашого міста аби позмагатися за звання кращого. Більш ніж половина  військовослужбовців, які будуть змагатися на чемпіонаті - учасники АТО та ООС.

2.З 12-го березня на всій території України запровадили карантин через загрозу епідемії коронавірусної інфекції. Відповідне рішення прийняли на засіданні Уряду сьогодні, 11 березня.

Відео дня

Хмельницький долучився до загальноукраїнських заходів для запобігання поширенню коронавірусу. Учні та студенти з 12 березня залишилися вдома. Усі концерти у Хмельницькому перенесли через карантин. У громадського транспорті проводять санітарну обробку.  Аби протидіяти поширенню коронавірусу в обласному центрі, рятувальники провели дезинфекцію на території місцевого речового ринку. 

3. У Хмельницькому урочисто вручили нові авто для поліцейських офіцерів громад. Для цього зі столиці приїхав заступник голови Нацполіції України Олександр Фацевич. Хмельниччина - п’ята область в Україні, яка долучилася до проєкту “Поліцейський офіцер громади”. Його реалізовують в рамках реформи поліції.

4. Неподалік собору на Володимирській пітбультер'єр загриз чихуахуа. Як виявилося, чихуахуа перебувала у своєму дворі та спостерігала за тим, що робиться на вулиці. Між ворітьми та асфальтом була невелика щілина. Саме через неї пітбультер'єр виволік із двору маленьку тварину та загриз її. Поліцейські опитали усіх свідків і вирішили, що штрафом власник не відбудеться.  На нього завели кримінальну справу.

5. За минулий тиждень вандалізм у нашому місті загострився — повідомляють комунальники. Кілька епізодів зафіксували у міських парках. Там були перекинуті лавки, розриті клумби та пошкоджена фотозона.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up