Курсанти прикордонної академії затримали 38 нелегалів та конфіскували 74 ящики цигарок

Курсанти прикордонної академії затримали 38 нелегалів та конфіскували 74 ящики цигарок
  • Курсанти-прикордонники проходили практику на державному кордоні.
  • Їм вдалось виявити чимало порушень з боку українців, та громадян Південно-Східної Азії.
  • Прикордонники затримали нелегалів, знайшли місця незаконного перетину кордону та конфіскували ящики з тютюновими виробами.

Курсанти академії імені Богдана Хмельницького в 2016 році проходили практику в справжніх прикордонних умовах. Цьогоріч охороняти державний кордон відправили четвертокурсників. За час практики курсанти виявили чимало порушень перетину кордону. Про це повідомив ректор академії генерал-майор Олег Шинкарук.

- Виконуючи обов’язки на державному кордоні курсанти-прикордонники застосували свої професійні навички, що в подальшому дало свої результати, - зазначив Олег Шинкарук.

Так, прикордонники виявили нелегальне перевезення 74 ящиків цигарок на загальну суму 750 тисяч гривень. Тютюновий товар конфіскували. Крім того, курсанти затримали 28 азіатів, які нелегально переходили кордон. Серед них було 7 дітей. Порушували закон при перетині кордону ще десятеро українців. Їх також затримали. А ще курсанти виявили 4 дерев’яних трапи у місцях, де кордон переходити було заборонено. 

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up