Подарунки від Миколая та “ОКЕЙ ФМ” отримала хмельницька дітвора

Подарунки від Миколая та “ОКЕЙ ФМ” отримала хмельницька дітвора
  • Із 3 по 18 грудня діти передавали вітання Святому Миколаю в ефірі радіо “ОКЕЙ ФМ”.
  • Малеча, в прямому ефірі, розповідала віршики та радувала слухачів кумедними пісеньками.
  • За це вони отримали подарунки від організаторів та партнерів проекту.

Сьогодні, 19 грудня, майже сотня маленьких хмельничан прийшли до кінотеатру “Мультиплекс” за подарунками. Починаючи з 3 грудня, в Хмельницькому стартував проект “Подарунок від Миколая”. Всі бажаючі дітлахи могли зателефонувати на радіостанцію “ОКЕЙ ФМ” та в прямому ефірі передати “привіт” Святому Миколаю. Аж по 18 грудня включно на хвилі “ОКЕЙ ФМ” можна було почути віршики та пісні у виконанні хмельницької дітвори. За участь у проекті дітям гарантували подарунки та обіцяли повести у кіно. На свято Миколая презенти знайшли своїх володарів.

Радіостанція “ОКЕЙ ФМ” спільно з багатозальним кінотеатром "Мультиплекс" організували для дітей показ фільму “Пригоди S Миколая”. Перед початком стрічки, маленькі хмельничани отримали подарунки від партнерів проекту. Магазин-пекарня "Витребеньки від куми" порадувала малечу запашними круассанами, печивом та сочниками. А солодкий партнер  ТМ Рошен підсолодив свято  подарунковими наборами цукерок. Не обійшлося і без пам’ятних презентів. Партнер здоров’я - салони Оптики "Прозорість" подарували дітям розмальовки, а стоматологія "Посмішка успіху" Паламарчука Станіслава - олівці та пазли. Завдяки подарунковим сертифікатам від фабрики дитячого шкіряного взуття “Tobi” - хмельницькі малюки будуть носити лише якісне та зручне взуття.

 На перегляд фільму та за подарунками дітлахи завітали у супроводі батьків.

Маленька Лєра прийшла до кінотеатру з мамою та бабусею.

- Я Миколайчику розказувала віршик про зиму. До мене Миколайчик вже вдруге приходить. Зранку мені приніс корону, бо я маленька принцеса та салон краси, буду мамі зачіски робити. А тут подарували від Миколая цукерки, я такі люблю, - розповіла п’ятирічна Лєра.

- Організатори проекту втілили в життя дуже цікаву ідею. Заохочують дітей вірити в свято, вірити в диво, вчитися та бути слухняними. Віршик ми обрали разом. Це перша наша участь, і хочу сказати, що не остання. Нам сподобалося і на наступний рік знову здивуємо слухачів. Можливо вже пісенькою, додала мама дівчинки Катерина.

Семирічний Арсен прийшов за подарунками разом з батьками та із двоюрідною сестричкою Маринкою, яка вже вчетверте бере участь у проекті. Хлопчик розповів, що вивчив віршик у школі та сам хотів поздоровити Миколая. 

- Мені зовсім не було страшно. Я хотів зробити Миколайчику приємно та отримати від нього подарунок, - сказав хлопчик.

Мама Арсена додала, що дуже вдячна проекту за можливість почути свою дитину в прямому ефірі.

- Дуже вдячні, що є такий проект, діткам дарують позитивні емоції, настрій. Бажаю “ОКЕЙ ФМ” лише процвітання, - розповіла мама хлопчика Анжела.

Дев‘ятирічна Аня прийшла за презентами від Миколая з мамою та маленькою сестричкою. Дівчинка вже четвертий рік бере участь у проекті від “ОКЕЙ ФМ”.

- Ми ще з п’яти років телефонуємо і передаємо привіт Миколаю. Дитина дуже задоволена. Дуже гарний проект. Вона вже сама цього року запитувала, коли будемо телефонувати Миколаю. Ось і менша підросте і теж братиме участь, - розповіла мама дівчинки Валентина.

- Я завжди приходжу сюди на Миколая. Мені кожного року дарують подарунки, тому я вже багато віршиків знаю, і на наступний рік ще один вивчу, - додала Аня.

Софійка вперше приймає участь у проекті “Подарунок від Миколая”, проте говорить, що їй дуже сподобалося і в наступному році вона підготує щось особливе.

- Ми дізналися про проект на сайті “vsim.ua”. Я запропонувала, а Софійка сама вже і віршик обрала. Дуже загорілася ідеєю, їй було цікаво виступати по радіо. Сам кінотеатр нам також подобається, тому ми вдячні радіостанції за таку можливість - розповіла мама дівчинки Світлана.

- Я не боюся виступати, вже грала в театрі, озвучувала сніговика й курчатко. Мені подобається дарувати іншим посмішку, - додала Софійка.



 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Лилия Белоус

    Дякуємо всім,і зичимо миру,щастя і добра!
  • Лилия Белоус

    Дякуємо організаторам цього чудового дійства для наших малюків, настрій пречудовий,зичимо всім здоров'я і Божої опіки на усе життя! Бабуся Валерії Білоус
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up