Масштабна пожежа, героїчний марш та драйвовий Rock&Buh: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому

Масштабна пожежа, героїчний марш та драйвовий Rock&Buh: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому
  • Тиждень подарував хмельничанам багато різнобарвних подій. Радимо вам пригадати їх разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua.

1. У понеділок, 20 травня, відбулася інавгурація нового президента України. Володимир Зеленський склав присягу на вірність Україні. Відбулося це на урочистому засіданні Верховної ради. Після церемонії новобраний президент  заявив, що розпускає Верховну Раду.

2. На проспекті Миру палав склад із гумовими шинами. Неподалік місця пожежі розташовані дві автозаправки та газова колонка. За версією господаря складу, приміщення умисно підпалили. Крім шин на складі знаходилася автомобільна техніка: магнітоли, відеореєстратори та сигналізації.

Відео дня

3. У середу, 23 травня, українці відзначали День героїв. Саме з цієї нагоди військові частини міста продемонстрували на Проскурівський військову техніку та озброєння. Також, військовослужбовці та колишні учасники ООС пройшлися центральними вулицями міста урочистим маршем.

4. У неділю, 26 травня, містяни вирушили на масовий велопробіг. Покрутити педалі прийшли як досвідчені велосипедисти, так і любителі. Для пробігу хмельничани обрали різні велосипеди: від саморобного до двомісного.

5. Три дні драйву. У Хмельницькому триває рок-фестиваль "Rock&Buh". З 24 по 26 травня міський пляж став сценою для виступів музикантів. У Молодіжному парку розгорнули наметове містечко, тут також встановили ятки зі всілякими смаколиками.

  • Перший день рок-фесту пройшов драйвово, смачно й алкогольно, щоправда трохи болотяно, бо ж напередодні дощило.  Проте тим, хто вже трохи випив, закусив, одягнув фірмову футболку «Rock&Buh» і поринув в атмосферу року, було зовсім не до багнюки, що під ногами. Натомість на одній із сцен відбулася справжня "лав сторі" -  хмельничанин Андрій оригінально освідчився коханій просто зі сцени «Rock&Buh»

  • У другий день погода теж не балувала. Однак заряд драйву не послабшав. Йшов дощ недовго й після нього біля сцени утворилися калюжі. Деякі глядачі почали стрибати у них. Поступово вони вимазували себе та інших у бруді. Зрештою їхні одяг, взуття та вони самі стали повністю брудними. Однак усі учасники незапланованого дійства не приховували радості та задоволення.

  • Тако здивував фест і різнобарвністю та епатажністю його відвідувачів. Тут можна було побачити яскраві костюми міфічних тварин та оригінальні зачіски. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up