“Головне, щоб не було по-старому”: чого хмельничани чекають від президента Зеленського

“Головне, щоб не було по-старому”: чого хмельничани чекають від президента Зеленського
  • 20 травня Володимир Зеленський офіційно отримав повноваження президента України.
  • За два дні на посаді він вже встиг провести ряд зустрічей та подати кілька важливих законопроектів.
  • Що про них думають хмельничани та які сподівання покладають на новоспеченого главу держави, дізнавалися журналісти vsim.ua.

20 травня у сесійній залі Верховної Ради відбулася інавгурація Володимира Зеленського. Він офіційно отримав повноваження глави держави. Новий президент уже оголосив про розпуск парламенту восьмого скликання та подав ряд законопроектів.

Чого чекають від Володимира Зеленського хмельничани, читайте далі.

Юлія Юліївна, 60 років, пенсіонерка

Відео дня

Чекаю, щоб був мир і спокій. Надіюсь, що він наведе порядок в нашій країні, що пенсії поступово будуть збільшуватись, а також зарплати для працюючих. Дуже надіємось на порядок, бо від попередніх президентів ми нічого не отримали.

Анатолій, 52 роки, водій

Чекаю змін на краще. Головне, щоб не було по-старому. А поки це лише розмови. Подивимось, що буде, наприклад, через місяць.

Тетяна, 26 років, мама в декреті

Інавгурацію дивилась, можу сказати, що вона сподобалась 50 на 50. А від нового президента очікую підвищення заробітної плати медикам і військовослужбовцям.

Людмила, 55 років, підприємець

Чекаю порядності, ми за нього голосували і тому сподівалися, що все буде зовсім інакше. Щоб не було корупції - це найголовніше, бо нам вже це все дуже-дуже набридло. Ми хочемо підвищення пенсій, підвищення зарплат. Ще ми очікуємо від президента того, щоб він зробив  хоча б половину з того, що обіцяв.

Влад, 26 років, тренер; підприємець

Перше, чого я чекаю - це зміни в мисленні. Я помітив що новий президент - це та людина, що володіє іншою ментальністю та іншим підходом. Я щиро вірю в те, що він зможе змінити в першу чергу розуміння українців, тобто яку велику роль вони грають в цих змінах і я надіюсь, що більшість почне працювати над змінами всередині себе. А президент є гарним прикладом того, як можна боротися й перемагати попри будь-які обставини.

                        Олена, 39 років підприємець

Очікую результатів: покращення економічного життя, а також більшу зарплату людям, пенсіонерам - пенсію. А ще зменшення податків в плані малого і середнього бізнесу. Тому, що на сьогоднішній день підприємці задихаються від великого оподаткування і через це є багато нелегальних працівників. Я, як підприємець, розраховую на те, що у цій сфері будуть зміни на краще. Аби ми могли розвиватися і створювати нові робочі місця.


Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Oksana Tsishkovska

    Імпічменту, або нехай піде у відставку
  • Александр Кораблев

    Справедливості ! ! !
  • Nadya Tekluk

    ничего не жду.вряд ли он смоджет с такой "патриотичной" поддержкой ВРУнов.порошенка вышвырнули,и то ладно.
  • Света Кубова

    Я хочу нормального життя  людям,які дуже змучилися від корупції бідності брехні. Володимир Олександрович будь ласка-не підведіть,допоможіть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up