Матері загиблого артилериста вручили орден “За мужність”

Матері загиблого артилериста вручили орден “За мужність”
Фото з сайту Хмельницької ОВА
  • Олександру Трояновському назавжди залишилось 37.
  • Він був родом з Волочиська.

Військовий Олександр Трояновський загинув у ході обстрілу вогневої позиції артилерією російського загарбника у березні 2022 року. 

Мешкав у Волочиську, там навчався в місцевій школі. Здобув вищу освіту в Тернополі. Працював у Волочиському відділі управління МВС.

Був державним реєстратором Городоцького відділення бюро технічної інвентаризації. Вступив за контрактом на службу до Збройних сил. Дослужився до сержанта та командував артилерійським взводом.

Відео дня

Військового провели в останню дорогу 13 березня. 

Фото Олександра Трояновського з сайту Волочиської міської ради

Президент Володимир Зеленський посмертно нагородив Олександра Трояновського за заслуги орденом “За мужність” III ступеня. “За особисту мужність у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України бійця відзначено орденом «За мужність» ІІІ ступеня”, посмертно”, - йдеться в Указі. 

Начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій вручив нагороду матері Героя 10 червня, повідомляють на сайті Хмельницької ОВА.

Фото з сайту Хмельницької ОВА

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Валентина Дудар

    навіщо її той орден, краще фінансово допоможіть, може мама немає на продукти, ліки, комунальні, орденом сита не буде, тим паче в теперішній час
  • Алена Момот

    Вічна пам'ять герою!!!🙏
  • Олена Мазур

    Вічна пам'ять Герою співчуття рідним!
  • Галина Романович

    Вічна.память герою
    України

keyboard_arrow_up