Міліція спростовує інформацію, що Ігор Гуменюк із Кам'янця, був їхнім працівником

Міліція спростовує інформацію, що Ігор Гуменюк із Кам'янця, був їхнім працівником
На сайті Хмельницького обласного управління міліції з’явилося спростування інформації, яка поширилися у ЗМІ. Спростовують, що підозоюваний у використанні гранати під час масових заворушень під Верховною Радою, служив в органах внутрішніх справ.

Нагадаємо, вчора, 31 серпня, під Верховною Радою відбулася сутичка між протестуючими та силовиками. Під час вибуху постраждало більше 130 людей, загинуло двоє нацгвардійців. Аваков заявив, що у скоєнні злочину підозрюється боєць батальйону «Січ», який підпорядковується МВС, із Кам’янця-Подільського. Втім, сьогодні прес-служба УМВС у Хмельницькій області опублікувала на офіційному сайті відомства спростування.

«У деяких засобах масової інформації почала поширюватися хибна інформація про те, що громадянин Ігор Гуменюк, підозрюваний у використанні гранати під час масових заворушень під Верховною Радою 31 серпня поточного року, раніше був працівником Кам‘янець-Подільського міського відділу міліції. Зазначена інформація не відповідає дійсності. Дана особа ніколи не працювала в будь-яких органах внутрішніх справ Хмельниччини», - йдеться у повідомленні на сайті.  

Нагадаємо, що командир батальйону "Січ" підтвердив, що затриманий Ігор Гуменюк, є їхнім бійцем

Відео дня

Водночас в Мережі з’явилася фотографія посвідчення Ігоря Гуменюка. Згідно з ним, він є діючим міліціонером батальйону патрульної служби міліції «Січ». Виписано документ у Київському відділку міліції 4 липня 2014 року. Посвідчення дійсне до 2018 року.

Читайте також: Хмельницькі «свободівці» будуть захищати Гуменюка, якого затримали під Верховною Радою

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PAL

    У нас мусора, как всегда- не при делах.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up