На даху багатоповерхівки на проспекті Миру жила дівчина: що відомо

На даху багатоповерхівки на проспекті Миру жила дівчина: що відомо
  • Про це написали в соцмережах.
  • У публікації йшлося, що на даху будинку навпроти костелу живе молода дівчина. 
  • Що розповіли мешканці багатоповерхівки, читайте на нашому сайті. 

Повідомлення про дівчину, яка оселилася на даху багатоповерхівки, з’явилося на сторінці “Хмельницький LIVE”. Там розмістили світлину із речами незвичної мешканки. Йдеться про зелену ковдру та сумку із речами. Все це лежало на даху будинку й належало молодій дівчині на ім’я Марія.

“Хмельницький LIVE” повідомляє, мешканка оселилася на даху будинку навпроти костелу. На вигляд її вік 17-19 років. Йдеться в дописі й про те, що вона має шкідливі звички. Тож місцеві зачинили дах будинку, аби уникнути трагічних наслідків.

Відео дня

Щоб дізнатися деталі цієї історії, журналісти vsim.ua навідалися до вказаного в дописі будинку: того, що “навпроти костелу”. Щоправда, знайти тих, кому відомо про дівчину, вдалося не відразу.

Проспект Миру. Тут є чимало багатоповерхівок. Кілька з них розташовані прямісінько навпроти костелу. У дворах будинку людно. Тут гуляють з дітьми й чотирилапими. На лавках сидять пенсіонери й охоче про щось пліткує молодь. Здавалося, тут всі про все знають. Та на ділі виявилося по-іншому. 

Переїхала жити на дах, бо...

Дізнатися про дівчину, яка жила на даху одного з цих будинків, вдалося не просто. Бо на запитання про неї більшість лише розводили руками. На якому даху могло трапитися подібне, розповіла хмельничанка Марія. Жінка працює двірником у дворі сусіднього будинку. У минулому вона була старшою в одній з багатоповерхівок. Тож часто доводилося робити обходи з перевірками. За її словами, облаштувати нічліг можна на даху будинку, що за адресою проспект Миру, 54. Мовляв, там часто відчинено.

Багатоповерхівка на проспекті Миру, 54 має три під’їзди. До кожного із них ми навідалися. Там піднялися на останні поверхи, очікуючи зустрічі з незвичною мешканкою. Однак скрізь наткнулися лише на замки.

Сусіди, що сиділи у дворі будинку, продовжували розводити руками. Хоч і почута від нас інформація їх шокувала. Лише через якийсь час вдалося натрапити на людину, яка знає, про кого йдеться. Про дівчину та причини її життя на даху розповіла хмельничанка Світлана.

Жінка каже, вчора, 2 липня, зустріла в 2 під’їзді темноволосу молоду дівчину. Каже, сиділа вона на сходах, на 4 поверсі. Світлана розповіла, що вона мешкає із хлопцем. У їхній квартирі завжди людно й час від часу проходять вечірки. Напередодні пара посварилася. Тож, ймовірно, що дівчина переїхала від нього на дах. 

Що кажуть в поліції 

Інформація про дівчину, яка мешкала на даху, дійшла й до поліції. Сьогодні, 3 липня, до багатоповерхівки навідався дільничний. Опитавши сусідів, він з’ясував: молода дівчина жила на даху їхнього будинку кілька днів. Причина - сварка зі своїм хлопцем. Йдеться про власника квартири, в якій часто проходять гуляння. 

За словами заступника начальника Зарічанського відділення поліції Ярослава Ількова, хлопець є сиротою. На момент прибуття дільничного вдома його не було. Простиг слід і тієї самої дівчини. Тож поспілкуватися із нею чи її співмешканцем поліцейським не вдалося.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • вася пупкин

    А я вот тоже знаю одного, живущего на крыше - умный, интеллигентный, в меру упитанный мужчина в самом расцвете сил. Зовут Карлсон. Очень любит варенье :))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up