Як виглядає нова пішохідна доріжка, яка з'єднала парк Чекмана та Олімпійську (ФОТО)

Як виглядає нова пішохідна доріжка, яка з'єднала парк Чекмана та Олімпійську (ФОТО)
  • Нова пішохідна доріжка з'єднала парк Чекмана з вулицею Олімпійською, що у мікрорайоні Гречани.
  • На її облаштування з міського бюджету витратили 868 тисяч гривень. 
  • Роботи завершили 2 тижні тому. Вже зараз там гуляють хмельничани. 

Ще в квітні комунальники почали облаштовувати пішохідну доріжку від оглядового колеса у парку Чекмана до вулиці Олімпійської. Вона має довжину в 435 метрів та ширину в 2,5 метри. Тоді будівельники розрили землю та засипали її щебенем. Після цього виклали доріжку тротуарною плиткою. 

Всі роботи комунальники завершили до кінця травня. Зараз хмельничани вже прогулюються новенькою доріжкою. Аби не "паритись" у громадському транспорті та не обходити - йдуть через парк навпростець. Поруч з доріжкою для містян поставили нові лавочки. Їх закупили ще у березні. Саме тоді по всьому парку міняли старі жовті на нові коричневі. На 18 таких лавочках відтепер можуть сидіти і на новій доріжці. 

На доріжці вже гуляють хмельничани. Хтось прямує відпочити у парку, а хтось поспішає додому у Гречани

Відео дня

Містяни відтепер можуть скоротити шлях додому

Для відпочивальників поставили 18 нових лавок. Вони розташовані кожні декілька метрів одна від одної

Навкруги пішохідної доріжки чимало дерев, тому хмельничани можуть ховатися у затінок

Доріжка виходить на вулицю Олімпійську

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Доріжка дійсно чудова. Лавочки зручні. Є де відпочити і подихати свіжим повітрям. Поставте ще знаки або таблички про заборону вживати алкоголь і палити цигарки. Тепер це буде улюбленим місцем для мешканців з низькою культурою і вихованням. Неодноразово прогулюючись бачив як на лавочках розпивають пиво і більш міцнніші напої, палять цигарки, лаються і матюкаються, в той самий час коли поруч діти. Так виходить що ідеш в парк а попадаєш в кабак, де збираються аби пустити тютюновий дим, подихати п'яним угаром, почути лайку і мати. Діти гуляючи бачать таке і не мають змоги ні чистого повітря вдихнути, ні культурно відпочити.
  • Николай Коваль

    Ще потрібно облаштувати пішохідний перехід через вулицю Олімпійську хоча б зеброю і відповідними знаками.Адже тут переходять вулицю десятки тисяч людей кожного дня і майже стільки ж саме дітей.Чи в нас облаштовують переходи після того як станеться щось недобре?

    Анна Островська reply Николай Коваль

    така у нашої влади філософія - нащо робити якщо все добре? а як стане недобре, тоді і зробимо.
  • Pan Włodek

    "Містяни прогулюються цілими сім'ями. Між собою перешіптуються, що доріжка скорочує шлях" - якось по-дебільному написано.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up