На Проскурівській можуть заборонити музику та виступи

На Проскурівській можуть заборонити музику та виступи

Обмеження планують встановити до закінчення війни. 

У Хмельницькому можуть заборонити використання музики на головній пішохідній вулиці міста. Відповідний проєкт рішення з’явився сьогодні, 21 червня, на сайті міської ради. 

Впорядкувати використання музичного контенту та проведення вуличних мистецьких виступів планують на період дії воєнного часу. 

Відтак, на Проскурівській не можна буде проводити будь-які вуличні мистецькі виступи музичних ансамблів, солістів, караоке, а на відкритих майданчиках закладів, що розташовані по вулиці, заборонять відтворювати фонову музику. 

Відео дня

Закладам торгівлі, кав’ярням та ресторанам, а також розважальним закладам рекомендують завершувати робочий день за годину до початку комендантського часу.

Громадський порядок на Проскурівській контролюватимуть правоохоронці та “Муніципальна дружина”. 

Рішення вступить в силу після голосування на засіданні виконавчого комітету. 

Нагадаємо, у Хмельницькому заборонили використання російського контенту в публічних місцях. 

А днями на Проскурівській побили вуличного співака через танці та співи перед зображеннями Героїв. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (49)
  • Elena Katsedan

    Думаю, правильно буде перенести Алею на майдан Незалежності. У центрі міста вже сформоване роками місце для відпочинку.  Там мають бути тільки позитивні емоції, особливо для діток. Без цього ніяк не перемогти. Всьому має бути своє місце,тим більше, що на площі вже є таке.
  • Olena Sosnina

    От майдан Незалежності взагалі дивує... Більш занедбаного і непривабливлго місця в місті нема... Просто пітьма і морок...  А алея слави мусить бути!  Бути перед очима тих,  хто п'є і гуляє,  розважається і тішиться... Хай їм нагадає,  якою ціною дається мир...
  • Irina Farafonova

    Я теж рахую треба перенести,як і багато іншихлюдей висловлюють цю думку,але хто буде слухати?Пишуть,а роблять по-своєму.
  • Тамила Краснощок

    Рахую що потрібно зробити окрему алею слави для наших Героїв . Центер міста це центер все д там кав’ярні , ресторани та розваги .   Треба на це звертати увагу .

keyboard_arrow_up