Набір до патрульної поліції закінчився. На навчання відправили 103 хмельничан

Набір до патрульної поліції закінчився. На навчання відправили 103 хмельничан
  • За чотири місяці набору до лав патрульних свої заявки залишили більше півтори тисячі хмельничан. 
  • Поки на навчання до Києва покликали лише 103 бажаючих. Серед них 11 жінок. 
  • Ще частина поки проходить співбесіду. 

У патрульній поліції Хмельницького не вистачає 104 копів. Перший етап набору нових патрульних оголосили ще 12 червня. Тоді на подачу заявок бажаючим дали місяць. Однак хмельничани просили продовжити набір через сезон літніх відпусток. 11 липня оголосили другий етап відбору, який тривав до 10 серпня. Потім оголосили і третій та четвертий набори. Загалом прийом заявок тривав до 10 жовтня

Хмельничани подали 1689 заявок. Речник управління патрульної поліції каже, з кожним етапом набору бажаючих ставало менше. За перший етап було 850 заявок, за другий - 350, за третій - 250, а за четвертий - трохи більше 200. Серед усіх було лише 35% жінок. 

- З перших трьох відборів 103 людини вже проходить навчання в Києві. Серед них 11 жінок. Бажаючі з четвертого відбору зараз проходять співбесіду. Ті, що успішно її пройдуть, теж поїдуть на навчання, - пояснює Роман Мартинюк. 

Відео дня

Чимало хмельничан відсіювалось ще на етапі розгляду документів. Хтось не відповідав по віку, а у когось була судимість. 

- Люди не вчитувались в умови і подавали свою кандидатуру, коли їм не було 20 або було більше 35 років. Також були бажаючі, які мали кримінальне минуле або раніше порушували закон. Багато хто не зміг здати фізичну підготовку, - розповідає Роман Мартинюк. 

Майбутні патрульні будуть нести службу лише на вулицях міста. Патрулювати дороги їх не відправлятимуть. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Мастер Автополив

    А что?  Это Хмельницкий так увеличился или текучка большая?

    Анна Островська reply Мастер Автополив

    один на наркотиках, інший на вимаганні, а скільки ще пройшло поза увагою ЗМІ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up