"Не так і чисто": в одному із ковбасних цехів на Хмельниччині виявили значні порушення

"Не так і чисто": в одному із ковбасних цехів на Хмельниччині виявили значні порушення
  • Інспектори перевірили один із цехів області, де виробляють м'ясні продукти.
  • Там виявили значні порушення з гігієнічни виробництва. 
  • Власника оштрафували на 37230 гривень, а виробництво продукції зупинили.

Інспектори Держпродспоживслужби під час нещодавньої перевірки на одному із підприємств області де виробляють м'ясну продукцію. Там виявили порушення. Як з'ясували, виробник нехтує гігієнічними вимогами. Про це повідомили у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Хмельницькій області. Назву ж самого закладу не називають.

"За результатами здійснення заходу державного нагляду (контролю) та керуючись статтею 67 Закону України "Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин" припинено діяльність цеху з виробництва та обігу харчових продуктів", - йдеться у повідомленні.

Також на власника склали відповідні матеріали та оштрафували його на 37230 гривень.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Наседкин Леонид

    Явно не поделился.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО Від читача 13:36 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети» 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up