Неповнолітнього Олексія Логвіна, якого затримали під Радою, відпустили під домашній арешт у нічний час

Неповнолітнього Олексія Логвіна, якого затримали під Радою, відпустили під домашній арешт у нічний час
Такий запобіжний захід обрав апеляційний суд Києва у справі про сутички під Верховною Радою 31 серпня.

Своє 17-річчя школяр Олексій із Хмельницького, якого затримали після сутичок під Верховною Радою, святкував за гратами. У СІЗО хлопця тримали більше місяця. А сьогодні, 5 вересня, апеляційний суд міста Києва розглянув скаргу про зміну запобіжного заходу. Як пише на своїй сторінці у Фейсбук голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок, суд змінив запобіжний захід на домашній арешт у нічний час.

«Маленька перемога! Неповнолітньому Олексію Логвину суд змінив запобіжний захід на домашній арешт (нічний час). Цікаво, що суд доручив звільнити з-під варти Олексія негайно, а охорона не може вже хвилин 20 відкрити замок клітки», - пише Тягнибок у Фейсбуці.

Нагадаємо, 31 серпня, після того як 265 народних депутатів проголосували за зміни до Конституції, біля будівлі Верховної Ради  розпочались сутички між учасниками акції протесту та силовиками. В результаті постраждало близько 140, з них 131 правоохоронець. Загинули троє бійців Національної гвардії – 25-річний Ігор Дебрін, 21-річний Олександр Костина та 22-річний Дмитро Сластніков.  Аваков заявив, що гранату кинув боєць батальйону «Січ», "свободівець" із Кам’янця Ігор Гуменюк.

Відео дня

Всього під стінами Верховної ради перебували понад 150 «свободівців» нашої області. Про це в день протесту  на своїй сторінці у Фейсбук написав депутат Хмельницької міської ради від ВО «Свобода» Олександр Симчишин. 

Читайте також: Суд заарештував п’ятьох хмельничан, які «засвітилися» під Радою.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up