У сусідній Рівненщині зруйнували нафтобазу, а на Хмельниччині працювала ППО: наслідки атаки (ВІДЕО)

У сусідній Рівненщині зруйнували нафтобазу, а на Хмельниччині працювала ППО: наслідки атаки (ВІДЕО)
Скрін з відео
  • Йдеться про нафтобазу у Дубенському районі. 

  • Рятувальники задіяли пожежний потяг. 

  • Хімічний та радіаційний фон в нормі. 

  • В Хмельницькій області цієї ночі працювала ППО. 

Цієї ночі відбулась чергова масована атака російських загарбників по території України. У Хмельницькій області двічі оголошували тривогу в ніч на 10 серпня. У нашому регіоні обійшлося без наслідків. 

Але сусідня Рівненська область постраждала від атаки ворожих БПЛА. У Дубенському району регіону зруйнований об’єкт інфраструктури — нафтобаза. Про це зранку повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.

— На жаль, зруйнована нафтобаза на Дубенщині. На місці події працюють 45 рятувальників, 14 одиниць техніки. Задіяний пожежний потяг. Працюють і відповідні слідчі комісії на чолі з керівниками силових структур області, – говорить у відео Коваль на фоні палаючої нафтобази. 

Відео дня

Він додав, що обійшлося без жертв. Хімічний та радіаційний фон в нормі. Тож евакуація населення застосовуватися не буде.

 

У Хмельницькій області цієї ночі спрацювала протиповітряна оборона. Про це повідомив перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін. 

- Сьогодні вночі, під час повітряної тривоги, Хмельниччина знову була під прицілом ворога. Було чути вибухи в області. Це працювали сили ППО. Вкотре дякую їм за якісну роботу! - наголосив Тюрін. 

 

Повітряні Сили повідомили, що цієї ночі ворог завдав удару іранськими безпілотниками із північно-східного напрямку з району Курська. Атака тривала з 23.00 по 4.00. Усього російські окупанти застосували 10 ударних БпЛА “Shahed-136/131”.

Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил знищено 7 ворожих безпілотників. Застосовано зенітні керовані ракети та стрілецьку зброю підрозділів безпосереднього прикриття.

ОНОВЛЕНО:

Прокуратура Рівненської області опублікувала фото наслідків удару по нафтобазі. Правоохоронці зазначають, що росіяни завдали удару по території нафтобази безпілотниками "Герань-2". У результаті удару знищено резервуари з пальним нафтобази, виникла пожежа. Жертв - немає.

Нагадаємо, минулої суботи росіяни атакували Старокостянтинів. Внаслідок атаки виникла пожежа на складі відходів кукурудзи на території елеватора. Займання складу ліквідували на площі 1 400 кв.м. Але постраждав водій вантажівки. 

У Старокостянтинівській громаді вибуховою хвилею пошкодило покрівлю, двері та вікна в декількох приватних житлових будинках. Також вибито вікна в одному з комунальних закладів культури, в приміщенні автовокзалу та в комерційному приміщенні.

Та найгірше — під час ліквідації наслідків загинув Сергій Лисюк — військовий пожежник. У нього залишилась дружина та двоє малих дітей. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up