Пересадка серця та замінування шкіл: ТОП-5 новин тижня від «ВСІМ»

Пересадка серця та замінування шкіл: ТОП-5 новин тижня від «ВСІМ»
Ілюстративне фото
  • Тиждень, що минає, був багатим на події.

  • Переглядайте ті, які привернули найбільше уваги.

Школи Хмельницької ОТГ у зв’язку з погіршення епідемічної ситуації переведеться на дистанційне навчання. Такі інформацію журналістам vsim.ua повідомили читачі. Кажуть, що відповідні повідомлення почали отримувати вчителі. Інформацію про дистанційне навчання нам офіційно підтвердив заступник міського голови Михайло Кривак. Дистанційне навчання розпочнеться завтра, 31 січня.

  1. Відео дня
    /li>

dania_bod — інстаблогер із Хмельницького. Він зібрав 22,4 тисячі підписників. Один із них задав Данчоусу, як себе підписав блогер, питання: «чому розмовляєш російською в блозі?». Відповідь на нього прозвучала в сторіс. Блогер сказав: «Мені просто нравиться етот язик. Мнє нє нравітся український». Згодом з’явилося відео з його вибаченнями.

25 січня протягом дня в місті шукали вибухівку в школах та торговельних центрах міста. Станом на 18:00 слідчо-оперативні групи закінчили проводити перевірки в закладах. Повідомлення про замінування не підтвердилося.

Щезла раптово, як провалилась крізь землю. Так про зникнення Альони Чорної говорили всі рідні й знайомі. Жінку оголосили безвісти зниклою на початку грудня. А вже 14 січня її тіло дістали з-під криги. Сім’я загиблої кам’янчанки досі оговтується від шоку. Її чоловік Сергій перед трагедією якраз повернувся із заробітків. Разом з маленьким сином Максимом вони засинали разом. Під ранок чоловік помітив, що дружини немає. Тієї ночі Альона вийшла з дому і вже не повернулась. Про нові деталі смерті жінки розповіли у сюжеті «Надзвичайних новин».

Медики провели у Хмельницькому першу трансплантацію серця. Пересадку органу провели 23 січня у Хмельницькому обласному серцево-судинному центрі. До слова, шанс на порятунок отримав пацієнт, який проходив лікування у центрі й був записаний до «листа очікування» на трансплантацію. Над тим, щоб пересадка була здійснена, працювала величезна команда.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up